Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
DevelHUB Event - Utrecht
18/10/2019
09.00
DevelHUB Event - UtrechtThema's: Agenda

Onze Werkgroepen en Kringen (wij noemen ze 'HUBS') zijn zeer actief binnen het netwerk van Develhub. Daarmee leveren ze een waardevolle bijdrage aan het verder ontwikkelen van L&D Professionals. Dat waarderen wij zeer! Daarom organiseren we speciaal voor de Werkgroepen en Kringen het DevelHUB event op vrijdag 18 oktober 2019 in Utrecht. Een projectteam is volop bezig om een interactief programma samen te stellen. 
MOOC Learning Analytics Unraveled - Maastricht
21/10/2019
00.00
MOOC Learning Analytics Unraveled - MaastrichtThema's: Evaluating Learning Impact

This MOOC (offered by Maastricht University, starts October 21 and ends November 18) will dive into the what, why and how of Learning Analytics, including its potential pitfalls. This innovative learning experience is based on didactic materials and questions in order to nourish social learning. Knowledge is mostly shared through discussions with each other, meaning that you are of paramount importance to shape the learning experience of both yourself and others. During this MOOC of four weeks, each week will focus on a specific topic.

Deelname is gratis!

Inspiratiebijeenkomst over de toekomst van trainen - online
22/10/2019
19.30
Inspiratiebijeenkomst over de toekomst van trainen - onlineThema's: Learning Technologies

Heeft live online contact evenveel impact als face to face contact in de trainingsruimte? Kan live online een rol spelen bij het verminderen van CO2 uitstoot? Ben je ook benieuwd wat live online leren is? Meld je dan aan bij deze live online inspiratiebijeenkomst. 
L&D Talks - Brussel
24/10/2019
09.00
L&D Talks - BrusselThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Jaarlijks reizen we met tientallen Develhubbers naar ATD of Learning Technologies. Maar soms hoef je hélemaal niet zo ver reizen om wereldtoppers in L&D te ontmoeten. Stimulearning organiseert op donderdag 24 oktober 2019 in Brussel de negende editie van de L&D Talks waaraan onze leden met korting kunnen deelnemen.

Leden van Develhub die werkzaam zijn op een corporate L&D-afdeling krijgen korting!
FUN-workshop: Leren flipperen, of flipperend leren - Rotterdam
24/10/2019
14.00
FUN-workshop: Leren flipperen, of flipperend leren - RotterdamThema's: Learning Technologies

Definitie van een flipperkast is 'een amusementsautomaat waarop men na het inwerpen van een munt een spel kan spelen'. De één vindt flipperen gokken (in Amerika werden in de jaren '40-'50 kasten weggehaald omdat het de jeugd zou leren gokken) en de ander ziet er een competitief spel in. Wij denken dat je van flipperen kunt genieten én je kunt ervan leren. 

Welke learning technics komen hier nou bij kijken waarvan experts denken dat die in de 21e eeuw van belang zijn? Zo zit 70-20-10 erin. Zodra je aan de pin trekt en je doet niets met de flippers, dan zakt de bal in één keer terug in de pocket. Begin je echter met handelen -het bewegen van de flippers- dan zie je de weg die de bal kan gaan. Kunnen we dit vergelijken met wat er binnen organisaties gebeurt? Wij denken van wel.
 

Deze workshop is geannuleerd!

Performance Journey - Orlando VS
26/10/2019
00.00
Performance Journey - Orlando VSThema's: Learning Technologies

Voor het zesde jaar op rij organiseert de 5 Moments of Need Academy dit najaar weer de ‘Performance Journey’ naar het Learning 2019 Event in Amerika. Na de succesvolle reis in november 2018, waar met ruim 50 deelnemers naast het Masie event ook een bezoek is gebracht aan o.a. Colgate, Pfizer, MetLife en Guardian in New York, is de verwachting dat ook deze keer groot aantal Nederlandse L&D professionals naar Orlando afreist. 

Leden van Develhub, NVZ en NRTO krijgen € 100,- korting!
Kringbijeenkomst Leersafarigroep - locatie volgt
31/10/2019
00.00
Kringbijeenkomst Leersafarigroep - locatie volgtThema's: Evaluating Learning Impact

We hebben een traditie in het bij elkaar brengen van leerprofessionals om van elkaar te leren; de zogenaamde ‘Kringen’. De Leersafari is daar één van. Deze groep organiseert bijeenkomsten voor leden met een vraag en/of thema opdracht. Heb jij of heeft je organisatie een intervisievraag die wij in deze groep (in alle vertrouwen) kunnen behandelen? 

Deze bijeenkomst is bestemd voor organisatieleden = corporate academies van Develhub en deelname is gratis.
Volgende pagina