Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus - Breda
12/11/2019
16.00
Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus - BredaThema's: Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Ben jij directeur, manager of specialist op het gebied van HR, P&O of Leren & Ontwikkelen en wil jij talentontwikkeling en zingeving van medewerkers versterken? Kom dan naar de gratis Inspiratiebijeenkomst HR-ontwikkelcyclus op dinsdag 12 november in Breda.

Deze bijeenkomst is gratis!
Workshop Gamification - Hilversum
13/11/2019
09.30
Workshop Gamification - HilversumThema's: Learning Technologies

Ontdek alle in- en outs van ons decennium aan ervaring op dit relatief nieuwe vakgebied. Tijdens deze workshop op woensdag 13 november van 9.30 - 17.30 uur wordt een applied game volledig doorgelicht per stap van het Gamification Canvas.

Leden van Develhub krijgen € 100,- korting!
Gratis symposium Verbeter de zorg met LOL! (live online symposium)
14/11/2019
09.00
Gratis symposium Verbeter de zorg met LOL! (live online symposium)Thema's: Learning Technologies

Op 14 november organiseert Develhub-organisatielid Study2Go/Learning Connected het eerste live online symposium. De ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de LOL-methodiek, dé oplossing om interactief te kunnen communiceren, op te leiden of te behandelen op afstand. 
 
Develhub Jaarcongres 2019 - Efteling
19/11/2019
09.00
Develhub Jaarcongres 2019 - EftelingThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Vorig jaar hadden wij een droom. De droom om in 2019 een nieuw netwerk te zijn en een geweldig jaarcongres neer te zetten voor onze leden (en niet-leden). We kunnen nu met trots aankondigen dat deze droom is uitgekomen. 
Purpose Powersessie - Amsterdam
23/11/2019
09.30
Purpose Powersessie - AmsterdamThema's: Performance Improvement

Ervaar hoe je met slecht 5% wijziging, een compleet ander eindresultaat bereikt! Bijna iedereen is ernaar op zoek: zingeving. Maar slechts weinig lijken het écht te vinden. En dat terwijl het antwoord om de hoek ligt. Leer tijdens deze speciale powersessie hoe je met simpele, maar doeltreffende, technieken in slechts één dag jouw unieke bijdrage haarscherp kunt krijgen. Jouw purpose. Jouw zingeving.  Dit seminar gaat niet over inzichten. Dit seminar gaat over doorbraken!

De eerste 10 Develhub-leden, die zich aanmelden krijgen een gratis Gold ticket!

Volgende pagina