Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Summer School voor trainers - Rotterdam
23/07/2019
09.00
Summer School voor trainers - RotterdamThema's: Learning Technologies

Deze zomer organiseert aNewSpring op 23 juli en 20 augustus een Summer School. Ideaal als je net start met aNewSpring voor Trainers en graag leert van een aNewSpring expert en andere aNewSpring gebruikers. De aNewSpring expert zal je in 3 uur door het platform heen leiden en je laten zien hoe je inspirerende learning journeys kunt bouwen. In de sessie is er zeker ruimte voor vragen, of deze nou aan de aNewSpring expert of andere gebruikers worden gesteld. Neem gerust je laptop mee, zodat je eventuele tips en tricks gelijk live kan uitproberen.

Kringbijeenkomst Leersafarigroep – locatie volgt
08/08/2019
09.30
Kringbijeenkomst Leersafarigroep – locatie volgtThema's: Evaluating Learning Impact

We hebben een traditie in het bij elkaar brengen van leerprofessionals om van elkaar te leren; de zogenaamde ‘Kringen’. De Leersafari is daar één van. Deze groep organiseert bijeenkomsten voor leden met een vraag en/of thema opdracht. Heb jij of heeft je organisatie een intervisievraag die wij in deze groep (in alle vertrouwen) kunnen behandelen?

Deze bijeenkomst is bestemd voor organisatieleden = corporate academies van Develhub en deelname is gratis.
FUN-workshop: Leren flipperen, of flipperend leren - Rotterdam
22/08/2019
14.00
FUN-workshop: Leren flipperen, of flipperend leren - RotterdamThema's: Learning Technologies

Definitie van een flipperkast is 'een amusementsautomaat waarop men na het inwerpen van een munt een spel kan spelen'. De één vindt flipperen gokken (in Amerika werden in de jaren '40-'50 kasten weggehaald omdat het de jeugd zou leren gokken) en de ander ziet er een competitief spel in. Wij denken dat je van flipperen kunt genieten én je kunt ervan leren. 

Welke learning technics komen hier nou bij kijken waarvan experts denken dat die in de 21e eeuw van belang zijn? Zo zit 70-20-10 erin. Zodra je aan de pin trekt en je doet niets met de flippers, dan zakt de bal in één keer terug in de pocket. Begin je echter met handelen -het bewegen van de flippers- dan zie je de weg die de bal kan gaan. Kunnen we dit vergelijken met wat er binnen organisaties gebeurt? Wij denken van wel. 
HRD Summer University: totaaloverzicht workshops (14)
29/08/2019
00.00
HRD Summer University: totaaloverzicht workshops (14)Thema's: Agenda

Wegens groot succes in 2017 en 2018 organiseert Develhub ook dit jaar weer de HRD Summer University. We hebben maar liefst 14 workshops op het programma, die gratis toegankelijk zijn voor leden. Niet-leden betalen € 29,- per workshop.
HRD Summer University: workshop 1 Hoogsensitief Leiderschap - Groenekan
29/08/2019
09.30
HRD Summer University: workshop 1 Hoogsensitief Leiderschap - GroenekanThema's: Agenda

20% van de bevolking is hoogsensitief. Het kan niet anders dat jij hoogsensitief bent óf dat je in je werk te maken hebt met hoogsensitieve personen. Hoogsensitief leiderschap is het aankijken van deze eigenschap, het begrijpen, er rekening me houden én het bewust inzetten om tot grootse resultaten te komen. Pas als je jezelf écht kent inclusief je hoogsensitiviteit kan je er zijn voor anderen.
HRD Summer University: workshop 2 Skilled for the future - Groenekan
29/08/2019
09.30
HRD Summer University: workshop 2 Skilled for the future - GroenekanThema's: Agenda

In de nieuwe wereld van werk staan skills centraal.  Het niveau van skills en aanpassingsvermogen van het individu en de organisatie zijn dé succesfactoren voor het behalen van duurzame resultaten. Het hebben van inzicht in deze skills en het activeren, faciliteren en stimuleren van een gerichte ontwikkeling van skills zijn thema’s van het Human Capital van de toekomst.
HRD Summer University: workshop 3 Blended learning, beslissen en bouwen - Groenekan
29/08/2019
13.30
HRD Summer University: workshop 3 Blended learning, beslissen en bouwen - GroenekanThema's: Agenda

Ben je opleidingskundige en betrokken bij keuzes rond of ontwikkeling en inzet van blended learning? Vraag je je af wat de juiste ‘blend’ is van e-learning modules en andere vormen van leren? Sta je voor strategische beslissingen rond de invoering van digitaal leren en wil je inzicht krijgen in wat er op dit gebied te koop is? Dan is deze workshop iets voor jou!
HRD Summer University: workshop 4 Trainen en coachen op de onderstroom - Groenekan/Nijmegen
29/08/2019
13.30
HRD Summer University: workshop 4 Trainen en coachen op de onderstroom - Groenekan/NijmegenThema's: Agenda

Je bent trainer en leert je cursisten nieuwe vaardigheden. Of je coacht mensen in effectief gedrag. Een aantal gaat hier direct mee aan de slag in hun werkpraktijk, anderen kúnnen het wel, maar dóen het niet. Dat is een signaal om je training of coaching te verdiepen naar de onderstroom: het mentale, emotionele en fysieke ontwikkelingsniveau. Wat staat de deelnemers in de weg om hun gedrag daadwerkelijk te veranderen? In de workshop Trainen en coachen op de onderstroom leer je een methodiek om te begeleiden ‘onder de waterlijn’ en vergroot je je persoonlijke kracht door je eigen onderstroom als trainer of coach te onderzoeken.
 
HRD Summer University: workshop 5 Change Support - Groenekan
29/08/2019
15.30
HRD Summer University: workshop 5 Change Support - GroenekanThema's: Agenda

Change Support is een large scale interventie on the job die verandering, innovatie en verbetering ondersteunt. Het is een innovatie die organisaties ondersteunt bij het veranderen van gewoontes die het werk belemmeren. 
HRD Summer University: workshop 6 Persoonlijk leiderschap: master je mindset - Groenekan
29/08/2019
15.30
HRD Summer University: workshop 6 Persoonlijk leiderschap: master je mindset - GroenekanThema's: Agenda

Presenteer jezelf met élan! Ken je dat, zit je bij een congres, een straatborrel, bij de start van een meeting en wordt er gevraagd ‘wat doe jij eigenlijk voor werk, vertel eens iets over jezelf’. Sta je ineens met een mond vol tanden óf vertel je wel wat maar heb je daarna spijt van wát je hebt verteld.
Volgende pagina