Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Summer School voor trainers - Rotterdam
20/08/2019
09.00
Summer School voor trainers - RotterdamThema's: Learning Technologies

Deze zomer organiseert aNewSpring op 23 juli en 20 augustus een Summer School. Ideaal als je net start met aNewSpring voor Trainers en graag leert van een aNewSpring expert en andere aNewSpring gebruikers. De aNewSpring expert zal je in 3 uur door het platform heen leiden en je laten zien hoe je inspirerende learning journeys kunt bouwen. In de sessie is er zeker ruimte voor vragen, of deze nou aan de aNewSpring expert of andere gebruikers worden gesteld. Neem gerust je laptop mee, zodat je eventuele tips en tricks gelijk live kan uitproberen.

Workshop Coachen en trainen met het Stermodel - Utrecht
22/08/2019
13.30
Workshop Coachen en trainen met het Stermodel - UtrechtThema's: Learning Technologies

Tijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen en trainen.

Deelname is gratis!

FUN-workshop: Leren flipperen, of flipperend leren - Rotterdam
22/08/2019
14.00
FUN-workshop: Leren flipperen, of flipperend leren - RotterdamThema's: Learning Technologies

Definitie van een flipperkast is 'een amusementsautomaat waarop men na het inwerpen van een munt een spel kan spelen'. De één vindt flipperen gokken (in Amerika werden in de jaren '40-'50 kasten weggehaald omdat het de jeugd zou leren gokken) en de ander ziet er een competitief spel in. Wij denken dat je van flipperen kunt genieten én je kunt ervan leren. 

Welke learning technics komen hier nou bij kijken waarvan experts denken dat die in de 21e eeuw van belang zijn? Zo zit 70-20-10 erin. Zodra je aan de pin trekt en je doet niets met de flippers, dan zakt de bal in één keer terug in de pocket. Begin je echter met handelen -het bewegen van de flippers- dan zie je de weg die de bal kan gaan. Kunnen we dit vergelijken met wat er binnen organisaties gebeurt? Wij denken van wel. 
 

De FUN-workshop wordt verschoven naar september/oktober. Een definitieve datum volgt binnenkort!

Workshop Trainersvakmanschap - Utrecht
28/08/2019
13.30
Workshop Trainersvakmanschap - UtrechtThema's: Agenda

Trainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en ook een vak waar je persoonlijk een belangrijk instrument bent voor de impact op het leerproces van je deelnemers.

Deelname is gratis!

HRD Summer University: totaaloverzicht workshops (14)
29/08/2019
00.00
HRD Summer University: totaaloverzicht workshops (14)Thema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Wegens groot succes in 2017 en 2018 organiseert Develhub ook dit jaar weer de HRD Summer University. We hebben maar liefst 14 workshops op het programma, die gratis toegankelijk zijn voor leden. Niet-leden betalen € 29,- per workshop.
HRD Summer University: workshop 1 Hoogsensitief Leiderschap - Groenekan
29/08/2019
09.30
HRD Summer University: workshop 1 Hoogsensitief Leiderschap - GroenekanThema's: Change Management, Performance Improvement

20% van de bevolking is hoogsensitief. Het kan niet anders dat jij hoogsensitief bent óf dat je in je werk te maken hebt met hoogsensitieve personen. Hoogsensitief leiderschap is het aankijken van deze eigenschap, het begrijpen, er rekening me houden én het bewust inzetten om tot grootse resultaten te komen. Pas als je jezelf écht kent inclusief je hoogsensitiviteit kan je er zijn voor anderen.
Volgende pagina