Events

Datum/tijd
Evenement
atSync Leertraject De Perfecte Online Training, ontdek nu hoe! - ONLINE
12/05/2021
09.00
atSync Leertraject De Perfecte Online Training, ontdek nu hoe! - ONLINEOmdat jij een hoge kwaliteit van je trainingen belangrijk vindt en een duurzaam leerrendement beoogt voor de deelnemers, wil jij weten hoe je een impactvolle training of leertraject Live Online geeft. Jij wilt dat het kwalitatief goed is. En geen gedoe met de techniek. Maak je je daar misschien zorgen over? Dat begrijpen we.
Themabijeenkomst rendement van offline, online en hybride leren - ONLINE
18/05/2021
10.00
Themabijeenkomst rendement van offline, online en hybride leren - ONLINEOnline en hybride leren is massaal omarmd afgelopen jaar. Alleen wanneer is welke vorm nu daadwerkelijk effectief? Wat is het rendement van deze manieren van leren? Op dinsdag 18 mei om 10.00 uur presenteren Develhub ambassadeur Brenda Slagter en expert Klaas Toes de laatste bevindingen op dit vlak en gaan graag met corporate leer-experts in gesprek over hun bevindingen in de praktijk. Hettie Graafland sluit ook aan als expert zodat we zoveel mogelijk informatie bij elkaar kunnen brengen. Het belooft een rijke bijeenkomst te worden!
Collegereeks Learning & Development - Utrecht of ONLINE
18/05/2021
15.30
Collegereeks Learning & Development - Utrecht of ONLINEDe trends binnen Learning & Development (L&D) maken een effectieve leer- & ontwikkelfunctie belangrijker dan ooit. Om het meest uit investeringen in leerprogramma's te halen, moeten HR(D)-professionals een bredere strategische rol binnen de organisatie aannemen. Alleen op die manier kun je een sleutelrol blijven spelen in de ontwikkeling naar meer wendbaarheid en het succes van medewerkers en het bedrijf. 

Leden van Develhub krijgen korting!
Measurement Programma Nederlands - ONLINE
25/05/2021
10.00
Measurement Programma Nederlands - ONLINEWat is learning measurement precies? Welke elementen kan je inzetten om belangrijke gegevens boven water tekrijgen? En hoe kan je de uitkomsten daadwerkelijk koppelen aan de presentaties van de medewerkers in je organisatie? Dit programma helpt je de basis van je measurement strategie goed te krijgen. Je zet een measurement strategie op die past binnen jouw organisatie en vertaald deze naar een project binnen de eigen organisatie. Aan het einde van het programma lever je een businesscase op waarin de resultaten van een project inzichtelijk worden gemaakt.
Wisdom of the Crowd: Het verkopen van jezelf en je aanbod, speciaal voor zelfstandig trainers en adviseurs - ONLINE
28/05/2021
10.00
Wisdom of the Crowd: Het verkopen van jezelf en je aanbod, speciaal voor zelfstandig trainers en adviseurs - ONLINE


Wegens succes herhaald!

Lekker aan de slag met een groep, daar krijg je energie van als trainer. Je vastbijten in een taai L&D-vraagstuk, dat is wat je het liefst doet als adviseur. Maar hoe kom je aan die mooie opdrachten? Verkoop, netwerken, acquisitie, profileren. Voor veel zelfstandige professionals gaat dat deel van het werk niet vanzelf. In deze workshop gaan we in gesprek over wat je als trainer of adviseur vooral wel en niet moet doen om nieuwe klanten we werven. Bij wie moet je zijn in een organisatie? Welke evenementen zijn interessant? Hoe werken inkoopprocessen?
 
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINE
31/05/2021
13.30
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINETijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van coachen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen.
Designer Certificate Program Nederlands - ONLINE
01/06/2021
15.30
Designer Certificate Program Nederlands - ONLINETijdens deze opleiding leer je alle ins en outs van de 5 Moments of Need™ methodologie kennen en ontwikkel je leeroplossingen die zowel het formele leren (de ‘10’ in 70:20:10) als ook de ondersteuning van effectieve prestaties op de werkvloer (de ‘70 en 20’) omvatten. Je werkt in een groep met maximaal 16 L&D professionals toe naar het behalen van het 5 Moments of Need™ Designer Certificate. Daarbij krijg je een een virtuele les van Bob Mosher zelf en daarnaast van ervaren Nederlandstalige 5 Moments of Need™ consultants. Het opleidingsprogramma heeft een doorlooptijd van vier tot zes maanden met een individuele tijdsinvestering van ongeveer 60 tot 80 uur.
Webinar Best Practice: Bouw e-Learning met impact! - ONLINE
03/06/2021
14.00
Webinar Best Practice: Bouw e-Learning met impact! - ONLINEBen je verantwoordelijk voor het opleiden van collega’s of externen? Dan weet je waarschijnlijk dat kennisoverdracht niet altijd het gewenste effect heeft in de praktijk. In dit webinar laten we aan de hand van een theoretisch kader zien hoe je daar verandering in brengt. Zo ontwikkel jij zelf binnenkort een écht doeltreffend online of blended leertraject.
Training Articulate Storyline: Leer zelf e-learning maken - ONLINE
08/06/2021
10.00
Training Articulate Storyline: Leer zelf e-learning maken - ONLINE Voor het ontwikkelen van e-learning cursussen maakt E-learning Training graag gebruik van Articulate. Dat is een fantastisch en gebruiksvriendelijk programma om mooie e-learning cursussen te maken. Met behulp van dit programma verander je tijdens deze 6 webinars in no-time in een ware e-learning ontwikkelaar. In de training wordt ingegaan op de didactiek (hoe leren mensen?) en hoe je dit vervolgens kan vertalen naar praktische e-learning cursussen binnen Articulate Storyline. Je ontvangt praktische tips en trucs voor het maken van een interactieve e-learning cursus in Articulate Storyline.

Leden van Develhub krijgen 10% korting!
 
LEARNTEC xChange - ONLINE
22/06/2021
00.00
LEARNTEC xChange - ONLINELEARNTEC cannot take place this year. Nevertheless, we would like to offer visitors and exhibitors a platform for networking and exchanging experiences at the originally planned date of 22 to 24 June 2021, because the relevance of digital solutions in everyday learning and working life is constantly increasing. "We successfully launched our online format LEARNTEC xChange back in February. We are pleased to be hosting the format again in June in a further developed form as an additional added value for our community," says René Naumann, Project Manager of LEARNTEC.
HRD Congres Liefde voor Leren 'Professioneel leren & werken in de toekomst - Ede
01/07/2021
09.00
HRD Congres Liefde voor Leren 'Professioneel leren & werken in de toekomst - Ede

De toekomst is nog nooit zo dichtbij gekomen als het afgelopen jaar. Waar een pandemie ons dwong om ons te ontwikkelen tot online professionals en we al onze creativiteit moesten aanwenden om nieuwe concepten te ontwikkelen en uit te voeren. Een slecht jaar voor de gezondheid en bewegingsvrijheid maar de liefde voor leren is nog nooit zo groot en noodzakelijk geweest. Wendbaar zijn en inzetbaar zijn op verschillende terreinen blijken goede toekomstvoorspellers als het gaat om ons vakgebied HRD. En laten we dit nu heel goed kunnen begeleiden als leer- en ontwikkelspecialisten.

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting!

Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINE
01/07/2021
13.30
Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINETrainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
ATD Conference - Salt Lake City
29/08/2021
00.00
ATD Conference - Salt Lake City4 dagen lang netwerken, kennis vergaren en (bij)leren van de L&D-top over de hele wereld, dat is de jaarlijkse ATD Conference. Met het thema 'It Starts With Us', gaat het dit jaar voornamelijk over de talenten die in een mens schuilen. Denk aan keynotes over onder andere talentontwikkeling, interessant! De 1e keynote speaker is al bekend: Mel Robbins, Best Selling Author and Award-Winning CNN Commentator.
Performance Journey Goes Dutch 2021!
01/09/2021
16.00
Performance Journey Goes Dutch 2021!Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Neem dan deel aan de Performance Journey Goes Dutch 2021!
 
Jaarcongres HRM in de Zorg: nooit meer hetzelfde?! - Den Bosch
21/09/2021
09.00
Jaarcongres HRM in de Zorg: nooit meer hetzelfde?! - Den Bosch15 jaar HRM in de Zorg…nooit meer hetzelfde?! Met deze titel begonnen we de eerste editie van het inmiddels zo succesvolle jaarcongres HRM in de Zorg, vóór & door HR, directie, lijn- en zorgmanagers werkzaam in de care en de cure. En hoe actueel is deze titel nu 15 jaar later? Zal het door Covid-19 nooit meer hetzelfde zijn? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal?
Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINE
27/09/2021
00.00
Next Learning 2021 - Den Bosch of ONLINEDe organisatie van Next Learning is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Next Learning 2021 op maandag 27 september 2021, in Den Bosch of online. De organisatie volgt de ontwikkelingen op de voet en hopelijk kan dit jaarlijkse event weer live plaatsvinden. 

Leden van Develhub krijgen maar liefst € 550,- korting!
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant – ONLINE
29/09/2021
16.00
Bijeenkomst HRD Netwerkgroep Brabant – ONLINEDe 2e bijeenkomst (online) van de HRD Netwerkgroep Brabant in 2021 staat gepland op woensdag 29 september van 16.00 - 17.30 uur.
Bijeenkomst HUB Learning Leaders - ONLINE
06/10/2021
14.00
Bijeenkomst HUB Learning Leaders - ONLINEAre you responsible for leading an L&D department? If so, than take the opportunity to connect with and learn from like-minded L&D professionals (members and non-members)! We organize this meeting twice a year.

Free admission for members and non-members!