Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
Online workshops De kracht van Virtual Classrooms (online)
17/05/2019
10.00
Online workshops De kracht van Virtual Classrooms (online)Thema's: Agenda, Learning Technologies

Iedereen heeft inmiddels wel gehoord van webinars en virtual classrooms, maar wat kun je er nu eigenlijk mee in leertrajecten? De gratis introductie workshop De kracht van Virtual Classrooms, die 4x wordt gegeven op 17, 23, 28 mei en 19 juni, geeft je in korte tijd een overzicht van de mogelijkheden van live online leren en trainen. In anderhalf uur laten we je verschillende mogelijkheden interactief ervaren door te experimenteren en te doen. Daarnaast leer je wat de toegevoegde waarde is van Virtual Classrooms in leertrajecten. Een must dus voor elke trainer en HR(D)-er!
LXP: Learning Experience Platforms zijn momenteel Booming! - De Bilt
20/06/2019
09.00
LXP: Learning Experience Platforms zijn momenteel Booming! - De BiltThema's: Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Heb jij je al verdiept in LXP? Kom en praat met andere leerprofessionals/HRD ‘peers' mee, vanuit de visie op social learning, gepersonaliseerd leren en content curation. En uiteraard vanuit 'the learning experience'!

Seminar Coaching in context - Ede
03/07/2019
13.30
Seminar Coaching in context - EdeThema's: Evaluating Learning Impact

Woensdag 3 juli gaan Jikke de Ruiter en Sijtze de Roos, auteurs van het boek 'Coaching in Context', in gesprek met de denker des Vaderlands Daan Roovers. Hoe zijn maatschappelijke ontwikkelingen van invloed op het werk van coaches/begeleiders en hoe reageren zij daarop? En omgekeerd: welke invloed oefent coaching/begeleiding uit op de maatschappij? 
 
Leden van Develhub krijgen € 20,-- korting en betalen slechts € 55,-- (ex btw). Je ontvangt tevens het boek Coaching in Context.
Werksessie Governance en alignment van L&D binnen organisaties - Groenekan
03/09/2019
09.00
Werksessie Governance en alignment van L&D binnen organisaties - GroenekanThema's: Evaluating Learning Impact

Hoe zorg je er als L&D afdeling voor dat je proactief en met de juiste (interne) klanten aan tafel zit? Welke verantwoordelijkheden rondom het leren horen waar binnen de organisatie thuis? Wie gaat over het budget, de inhoud en wie bepaalt de didactiek? In welke mate is het L&D aanbod van jouw afdeling een echte doorvertaling van organisatiedoelstellingen?
 
Governance, Alignment....van die woorden waar je spontaan jeuk van krijgt, terwijl ze toch wel echt heel erg belangrijk zijn. Waarom? Om als L&D-afdeling binnen een organisatie succesvol te zijn.

Leden van Develhub krijgen 15% korting!
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - Groenekan
09/09/2019
00.00
Tweedaags leertraject Van opleiden naar oplossen! - GroenekanThema's: Performance Improvement

‘Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het managementteam want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’. 

Herkenbaar? Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professionals de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem. Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen écht op te lossen.

Leden van Develhub (voorheen NVO2 en NSCU) krijgen 10% korting.
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - Groenekan
19/09/2019
13.30
Inspiratiesessie Boeien, Binden, Behouden door werkplekleren - GroenekanThema's: Learning Technologies

CSS Breda en NVO2 organiseren in 2019 viermaal een gratis inspiratiesessie Boeien, Binden & Behouden door werkplekleren. De wereld om ons heen verandert continu en organisaties worden genoodzaakt snel en flexibel in te spelen op alle veranderingen. Hoe laat je medewerkers een leven lang leren zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?
 
Deelname is gratis!
Tweedaagse training Stemgebruik & Spreken (voor een groep) - Wageningen
04/10/2019
10.00
Tweedaagse training Stemgebruik & Spreken (voor een groep) - WageningenThema's: Performance Improvement

Heel wat sprekers en andere professionals ervaren moeite, spanning of vermoeidheid bij het spreken en/of hebben niet de volle impact die ze zouden willen hebben. Ook zijn veel mensen niet optimaal verstaanbaar of in mindere of meerdere mate hees of krakerig. In deze tweedaagse stemtraining kun  je ervaren dat spreken moeiteloos en effectief kan zijn en krijg je inzichten in de voorwaarden voor vitaal stemgebruik. Dit heeft tevens een groot effect op je presentatie en dat is te horen, te voelen en te zien!

Leden van Develhub krijgen korting!
Performance Journey - Orlando VS
26/10/2019
00.00
Performance Journey - Orlando VSThema's: Learning Technologies

Voor het zesde jaar op rij organiseert de 5 Moments of Need Academy dit najaar weer de ‘Performance Journey’ naar het Learning 2019 Event in Amerika. Na de succesvolle reis in november 2018, waar met ruim 50 deelnemers naast het Masie event ook een bezoek is gebracht aan o.a. Colgate, Pfizer, MetLife en Guardian in New York, is de verwachting dat ook deze keer groot aantal Nederlandse L&D professionals naar Orlando afreist. 

Let op: er geldt een early bird tarief tot 1 juli 2019. Leden van Develhub, NVZ en NRTO krijgen € 100,- korting!
Volgende pagina