Events

Develhub Jaarcongres 2022 - Apeldoorn
25/05/2022
09.30
Develhub Jaarcongres 2022 - Apeldoorn

Het gaat dit jaar dan écht gebeuren: het Develhub Jaarcongres vindt plaats op woensdag 25 mei 2022 in de Apenheul. Lang verwacht, door de Corona uitgesteld en eindelijk is het dan zover! Gelukkig waren de keynote sprekers Donald Clark, Patrick van Veen en Charles Ruffolo ook beschikbaar op de nieuwe datum, dus het on- en offline programma blijft ongewijzigd.

Let op: kosteloos afmelden kan t/m 30 april 2022!

Workshop Systemisch Teamcoachen - ONLINE
24/05/2022
13.30
Workshop Systemisch Teamcoachen - ONLINE Tijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van systemisch teamcoachen en ervaar je hoe groepsdynamische en systemisch werken elkaar hierbij aanvullen.
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINE
30/05/2022
13.30
Workshop Coachen met het Stermodel - ONLINE Tijdens deze gratis workshop maak je kennis met de impact van coachen op de zes ontwikkelingsniveaus van het Stermodel. En ervaar je hoe je met Ziel en Zakelijkheid kunt coachen.
Dag van de Coach: Organisatie- en Teamcoaching - Ede
03/06/2022
09.00
Dag van de Coach: Organisatie- en Teamcoaching - Ede Organisatiecoaching vormt voor elke coach telkens weer een unieke uitdaging; niet alleen wat betreft het leren in groepen en teams, maar ook van het leren van de directie, tussen afdelingen, binnen de keten en de maatschappij. Teamcoaching kan niet los worden gezien van de context van een organisatie en biedt daarmee kansen de organisatiecultuur nieuwe impulsen te geven en aan eenheid en vertrouwen te bouwen.

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting!
Training Beste Blend Bouwen - ONLINE
14/06/2022
11.00
Training Beste Blend Bouwen - ONLINE Wil je meer weten leren hoe je de ideale mix samenstelt tussen online en klassikaal leren? Neem dan deel aan de training Beste Blend Bouwen van Laura van den Ouden! Want we hebben gemerkt dat in sommige situaties online sessies prima werken en dat je voor andere onderwerpen beter kunt kiezen voor een fysieke bijeenkomst. Maar wanneer kies je nu voor welke oplossing? 

Leden van Develhub krijgen 20% korting!