Events

Volgende pagina
Datum/tijd
Evenement
LEARNTEC Convention & Fair - Karlsruhe
27/01/2020
00.00
LEARNTEC Convention & Fair - KarlsruheThema's: Learning Technologies

What is unique about the LEARNTEC Convention? Highly qualified international speakers from the realms of business and academia discuss the latest topics and put forward solutions. The links between the trade fair and convention give you the opportunity to interact with experts about learning trends, digital education and e-learning. If you are taking part in the convention, why not tie it in with a visit to the trade fair?

Let op: vanwege ons jarenlange partnership met LEARNTEC kunnen we onze leden gratis tickets voor de fair (beursvloer) en de conferentie aanbieden!  
 

Workshop Trainen met Impact - Utrecht
27/01/2020
13.30
Workshop Trainen met Impact - UtrechtThema's: Agenda

Trainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
Workshop Coachen en trainen met het Stermodel  - Utrecht
10/02/2020
13.30
Workshop Coachen en trainen met het Stermodel - UtrechtThema's: Agenda

Tijdens deze workshop maak je kennis met de impact van coachen, trainen en teamcoaching op de zes ontwikkelingsniveaus. En je ervaart hoe je met ziel en zakelijkheid kunt coachen en trainen.
Learning Technologies 2020 - Londen
12/02/2020
00.00
Learning Technologies 2020 - LondenThema's: Change Management, Performance Improvement, Learning Technologies, Evaluating Learning Impact

Op woensdag 12 en donderdag 13 februari 2020 vindt in Londen de Learning Technologies conferentie en vakbeurs plaats. En voor de 8e keer reizen we af naar Londen met een delegatie onder de vlag van Develhub en Belgische 'zuster-vereniging' VOV lerend netwerk. Ger Driesen (aNewSpring) zal opnieuw de delegatie leiden, samen met Margot Delleman (VOV lerend netwerk) en John May (bestuurslid Develhub). Sluit je je aan bij de delegatie, dan profiteer je natuurlijk van een gereduceerd tarief. Maar meegaan met de delegatie is vooral waardevol, omdat je de conferentie beleeft door de inspiratie van en uitwisseling met vakgenoten uit de lage landen.

Sluit je je aan bij de delegatie, dan profiteer van je van een speciaal tarief!

HRD-congres Liefde voor Leren met als thema Aandacht - Ede
14/02/2020
09.15
HRD-congres Liefde voor Leren met als thema Aandacht - EdeThema's: Evaluating Learning Impact

Niets krijgt tegenwoordig meer voorrang van onze aandacht dan het bliepje van onze smartphone. We hebben aandacht nodig om goed te kunnen leren en presteren. Tijd dus voor aandacht aan alle facetten van onze werkomgeving tijdens het jaarlijkse HRD-congres 'Liefde voor Leren' op Valentijnsdag vrijdag 14 februari 2020!

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting!

Workshop Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - Groenekan
18/02/2020
09.00
Workshop Het slim organiseren van L&D binnen organisaties - GroenekanThema's: Change Management, Evaluating Learning Impact

In deze workshop van trainer Guus van Deelen maak je samen met vakgenoten een reis langs de verschillende uitingsvormen van Learning & Development binnen organisaties. Welke vorm is het meest passend en welke voor- en nadelen kleven er aan iedere aanpak?

In een ideale situatie kies je bewust voor een aanpak en werkwijze die aansluit bij het type organisatie en haar volwassenheidsniveau. De ervaring leert dat veel L&D afdelingen organisch zijn gegroeid, zonder goed doordachte onderliggende bouwtekening.

Leden van Develhub krijgen 10% korting!

Volgende pagina