Onboarding nieuwe leden Q2 2024 - ONLINE

Op dinsdag 25 juni 2024 van 16.30 - 17.30 uur organiseert Develhub een online Onboarding bijeenkomst voor nieuwe leden die zich het afgelopen kwartaal bij ons mooie netwerk hebben aangesloten.

Tijdens de Onboarding worden nieuwe leden welkom geheten door directeur Dick Krikke en Jolanda van 't Erve. Er is (meestal) een bestuurslid aanwezig en een coordinator van één van onze vele HUB's om te vertellen wat een HUB is en doet. Daarnaast worden nieuwe leden geïnformeerd over Develhub, onze activiteiten en wat je allemaal kunt halen en brengen binnen dit netwerk.

Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen en kennis te maken met elkaar, dus het wordt een informatieve, maar vooral interactieve bijeenkomst!
 

Hernieuwde kennismaking voor leden

Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor leden die ons netwerk al langer een warm hart toedragen, dus aan alle (organisatie)leden: voel je vrij om je voor de Onboarding aan te melden! Samen met jullie voelen de nieuwe leden zich nog meer welkom!
 

Deelname

Je kunt de Onboarding bijwonen via het online Develhub Kantoor. Als je op 25 juni om 16.30 uur op de link in de bevestiging van je aanmelding (zie hieronder bij 'Aanmelden') klikt, word je door ons toegelaten tot de online bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je erbij zijn, meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. Na je aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging met de deelnamegegevens in je mailbox.

We verheugen ons op je online komst!

Aanmelden

Volgend agendabericht

Meer