De doelen van de werkgroep zijn:

  • Opbouwen van een professioneel netwerk
  • Kennis en ervaringen delen
 

Werkwijze

De werkgroep Opleidingsadviseurs Midden- Nederland is een enthousiaste groep opleidingsprofessionals. Wij komen 5-6 keer per jaar bij elkaar op wisselende dagen. De bijeenkomsten zijn van 18.00-21.00. De plaats is bij de Develhub in Groenekan of we zijn te gast bij de organisatie van één van de collega’s.

Wij bespreken verschillende thema’s die ons verbinden, raken en interesseren. De toegevoegde waarde van het deelnemen aan de regionale werkgroep Midden- Nederland zit ‘m vooral in:
 
  • De passie en gedrevenheid voor ons vak
  • De diversiteit van de deelnemers (o.a. gezondheidszorg, detailhandel, bank en verzekeringswezen, overheid)
  • Het bespreken van actuele onderwerpen
  • Het participatieve karakter van de bijeenkomsten (elke bijeenkomst wordt voorbereid door een tweetal werkgroepleden)
 
De avond begint altijd met een broodmaaltijd. Na een inhoudelijke introductie van het thema is er ruimte voor het delen van elkaars praktijk en het verkennen van de mogelijkheden voor het eigen werkveld.
 
Per keer spreken we af of/ wie aantekeningen maakt. Powerpoint presentaties, informatie en discussies delen wij via de mail en de app groep.
 

Criteria voor deelname

Develhub lidmaatschap is een voorwaarde. Je bent een netwerker, visievormer, mensgericht & inspirerend. Tevens ben je in loondienst van een organisatie als opleidingsadviseur/adviseur HRD of je bent zelfstandig HRD adviseur. We hechten veel waarde aan regelmatige deelname aan de bijeenkomsten en rekenen op een actieve bijdrage aan de onderwerpen die op de agenda staan.

Acquisitie-activiteiten maken geen onderdeel uit van de werkgroep.

Let op: er geldt een stop op nieuwe aanmeldingen, maar we hanteren een wachtlijst. Dus heb je interesse, stuur dan een mail naar coördinator Linda Kleijer (zie onderaan) om op de wachtlijst te komen.


Data

De data zijn via de voorzitter van de werkgroep te verkrijgen. De data worden in overleg aan het begin van het jaar vooruit gepland.


Meer informatie

Wil je meer informatie over deze werkgroep, neem dan contact op met de werkgroep coördinator:
 
Linda Kleijer
06-40733530
akkleijer@gmail.com