Leden van de HUB Midden-Nederland hebben als gemeenschappelijke kenmerk een passie voor leren en ontwikkelen en zijn nieuwsgierig hoe dit werkt in verschillende contexten. Er zijn rond de 20 leden.

Werkwijze
In januari plannen we altijd een informeel etentje. Vervolgens vinden gedurende het jaar 3-4 bijeenkomsten plaats van 3 uur. In deze bijeenkomst neemt één van de leden ons meer in zijn/haar werkpraktijk en is er ruimte om te verdiepen op een specifiek onderwerp. Het inhoudelijke onderwerp wordt steeds voorbereid door één of twee van de leden.
 
Doelgroep
De leden van de HUB vervullen verschillende functies: zelfstandige, coach, externe consultant/ trainer/ ontwikkelaar, toetsexpert, interne L&D expert, manager/ directeur etc. Ze werken in verschillende sectoren.
 
Criteria voor deelname
Als lid neem je deel aan bijeenkomsten in het midden van Nederland. Je bent learning & development professional. Binnen de HUB doe je niet aan acquisitie, de HUB is daarvoor niet de plek.
 
Thema’s/ onderwerpen
De onderwerpen zijn heel divers. Deelnemers brengen zelf thema's en onderwerpen in of vertellen over hun praktijk. 
 
Agenda 2024

3e week april - In de leerstand
Juni - kennismanagement / expertiseteams
Laatste week september - design thinking
Medio november - onderwerp nader te bepalen


Agenda 2023
Woensdag 5 april             13.00 – 16.00 uur (locatie Zaltbommel)
Woensdag 6 september  13.00 – 16.00 uur (locatie Amersfoort)
Woensdag 22 november 13.00 – 16.00 uur (locatie Utrecht)
 
Contactgegevens HUB coördinator
Wil je meer informatie over deze HUB, neem dan contact op met de coördinator Linda Kleijer via linda.kleijer@relevancelearning.com of 06-40733530.