Performance Journey DevLearn 2024 - Las Vegas

Deze Performance Journey gaat naar het DevLearn event, dat plaats vindt in Las Vegas van 6 tot en met 8 november 2024.

De reis naar DevLearn 2024 in Las Vegas wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals in Nederland die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.


 
Over DevLearn
DevLearn Conference & Expo in Las Vegas is dé plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je het inzicht geven dat je nodig hebt om je leerprojecten tot leven te brengen!
 
Ga mee op reis!
Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou! We combineren DevLearn met diverse bedrijfsbezoeken (worden later dit jaar bekend gemaakt) met aansprekende sprekers. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?Ben jij geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan mee op reis en neem dan deel aan een Performance Journey naar DevLearn 2024 in Las Vegas!
 
Meer informatie en aanmelden
Het programma van de reis wordt in de loop van 2024 bekend gemaakt. Houd de website van Xprtise in de gaten voor meer informatie.


Volgend agendabericht

Meer