Ben jij verantwoordelijk voor een L&D afdeling? Dan is dit de HUB voor jou! Aangevoerd door coördinator Guus van Deelen hebben 15 senior L&D managers vanuit grote organisaties de krachten gebundeld om met en van elkaar te leren. We werken op de snijvlakken van intervisie, kennisdeling en professionalisering.

Waarom

In een kleinschalige setting leren van elkaar rondom een thema (zonder aan ongevraagde verkoop onderworpen te worden). Je vergroot je netwerk met collega L&D managers uit interessante organisaties.

Werkwijze
  • We komen 2x keer per jaar bij elkaar, op de locatie van één van de HUB-leden.
  • In iedere sessie staat een thema centraal, aangevoerd door twee HUB-leden.
Doelgroep
L&D managers/directors, academie managers, teamleiders afdelingen, teamleiders opleidingen, werkzaam bij een organisatie (<500 medewerkers).
 
Thema’s/onderwerpen

De sessies van de afgelopen twee jaar stonden garant voor veel herkenning en interessante gespreksstof. Daarnaast hebben we diverse mooie best practices uitgewisseld. Onderwerpen die aan bod zijn gekomen: agile HR/L&D, governance rondom L&D, performance gericht opleiden.

Agenda 2024

Vrijdag 9 februari bij VanderLande (Veghel)
Vrijdag 4 oktober bij Rabobank (Utrecht) - thema 'De positionering van L&D'

Contactgegevens HUB coördinator

Wil je je aansluiten of meer informatie? Neem dan contact op met Guus van Deelen, info@guusvandeelen.nl, die je graag te woord staat.