Performance Journey Learning - Orlando

Traditiegetrouw gaan we ook dit jaar weer met een groep Nederlandse L&D’ers op Performance Journey naar Learning 2024; The Learning Leaders Conference in Orlando van 4 tot en met 6 december 2024. 

De reis naar Learning 2024 in Orlando wordt georganiseerd voor L&D-, training- en HR-professionals in Nederland die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven.


 
Over Learning 2024
Het Learning 2024 event is de 'must do' conferentie voor L&D-professionals die up to date willen blijven in dit vakgebied. Met meer dan 2.000 lerende collega's van over de hele wereld verdiepen we ons in de mogelijkheden van leren en ontwikkelen op de werkplek. Samen met alle sprekers die bij dit programma betrokken zijn, zorgen we dat je met veel nieuwe inzichten en ervaringen aan het einde van de reis naar huis gaat. 


 
Ga mee op reis!
Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou! We combineren Learning 2024 met diverse bedrijfsbezoeken (worden later dit jaar bekend gemaakt) met aansprekende sprekers. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij?

Learning 2024 staat bekend als internationale conferentie op het gebied van leren en ontwikkelen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen en adaptief leren. Het event biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. Ben je geïnteresseerd in een zeer interactief en leuk leerevenement en in nieuwe benaderingen van leren en het geven van trainingen? Ga dan mee op reis en neem deel aan een de Performance Journey naar Learning 2024 in Orlando!
 
Meer informatie en aanmelden
Het programma van de reis wordt in de loop van 2024 bekend gemaakt. Houd de website van Xprtise in de gaten voor meer informatie.


 

Volgend agendabericht

Meer