Ben jij een ambitieuze young professional die het beste uit zichzelf wil halen? Ben je op zoek naar een omgeving waarin je kunt leren van andere jonge L&D professionals en je netwerk kunt uitbreiden? Dan is de HUB Young Develhub iets voor jou!

In de eerste fase van je carri√®re kom je voor veel uitdagingen te staan. Hoe profileer je jezelf als L&D’er? Hoe bouw je een waardevol netwerk op? En hoe zet je jouw opgedane kennis om in aansluitende leerinterventies? In de HUB Young Develhub verbinden we jonge professionals in het L&D vakgebied met elkaar om ervaringen te delen, nieuwe inzichten te verkrijgen en samen te groeien.

Werkwijze

Wij organiseren 4x per jaar een bijeenkomst in de buurt van de Randstad (in of rond Utrecht). Iedere sessie is er een deelnemer verantwoordelijk voor de hosting. We zoomen dan in op een inhoudelijk thema en bespreken praktijksituaties van young professionals. Op deze manier inspireren we elkaar op de nieuwste onderwijskundige trends en ontwikkelingen en helpen we elkaar bij persoonlijke en professionele groei. We sluiten onze bijeenkomsten af met een informele netwerkborrel.

Doelgroep
  • 20 – 35 jaar oud.
  • 0 – 10 jaar ervaring in L&D vakgebied.
  • Op zoek naar inspiratie, verbinding en ontwikkeling.
  • Betrokken en enthousiast om een inhoudelijke bijdrage te leveren.
  • Leden van de HUB zijn ook lid van Develhub. Niet-leden zijn van harte welkom om een keertje vrijblijvend aan te sluiten en daarmee te onderzoeken en ervaren of Develhub als netwerk bij jou past.
Thema’s/onderwerpen

De focus ligt op thema’s die relevant zijn voor young professionals zoals innovatie, profilering, loopbaanontwikkeling en overbruggen van een generatiekloof. Afhankelijk van de behoefte van HUB-leden stellen we een agenda op met thema’s.

Daarnaast delen we kennis en inspireren we elkaar op onderwijskundige onderwerpen zoals de transfer van leren naar praktijk, L&D-innovaties, growth en fixed mindset en Theory U. Deze thema’s worden besproken in de context van een L&D professional.

Agenda
De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 8 mei 2024 van 14.30 - 17.30 uur met aansluitend een kleine borrel. De bijeenkomst vindt plaats bij de NS in Utrecht.

De volgende data worden bepaald in samenspraak met de HUB-leden.
 
Meer informatie

Wil je meer informatie over deze HUB of deelnemen aan een bijeenkomst, neem dan contact op met co√∂rdinator Fenna Langenberg via 06-81097097 of fenna_langenberg@live.nl.