Vind jij het als HRD professional ook belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en te werken aan je netwerk? En vind je het fijn als dat ‘om de hoek’ kan? Dan is HRD Netwerkgroep Brabant misschien iets voor jou!

HRD Netwerkgroep Brabant is een Werkgroep van Develhub die zich richt op HRD-professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant. Ons belangrijkste doel is elkaar inspireren; met nieuwe ideeën, andere perspectieven, best practices, lessons learned, do’s and don't's, etc.
 
Bijeenkomsten
We komen ca. 6 keer per jaar samen, meestal aan het eind van de middag of begin van de avond. Online organiseren we inspiratiesessies over thema’s waar we meer over willen weten of input van elkaar op willen. De online sessies wisselen we af met werkbezoeken bij interessante bedrijven en een jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Brabant en zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Daarnaast hebben we een appgroep HUP Brabant om elkaar tussendoor snel vragen te kunnen stellen of interessante informatie te delen. 
  
Data bijeenkomsten schooljaar 2023-2024
Maandag 18 september 15.00-17.00 online
Dinsdag 14 november 15.00-17.00 online
Dinsdag 16 januari 18.00-20.00 online
Dinsdag 21 mei 16.00-18.00 netwerkborrel op locatie in Brabant
 
Criteria voor deelname
Je kunt lid worden van deze netwerkgroep als je HRD-professional bent en woont en/of werkt in de provincie Brabant. Je hoeft niet per se lid van Develhub te zijn om te kunnen deelnemen. Van leden verwachten we dat ze regelmatig aansluiten bij de bijeenkomsten en een actieve bijdrage leveren.
 
Coördinator
Lisa van Gils en Kim van Dijsseldonk coördineren deze HUB. Heb je interesse om aan te sluiten of een keer kennis te maken met ons? Stuur een mailtje naar lisa@improversity.nl of k.vandijsseldonk@imwregiotilburg.nl.