Vind jij het als HRD professional ook belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en te werken aan je netwerk? En vind je het fijn als dat ‘om de hoek’ kan? Dan is HRD Netwerkgroep Brabant misschien iets voor jou!

HRD Netwerkgroep Brabant is een Werkgroep van de Develhub die zich richt op HRD-professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant. Ons belangrijkste doel is elkaar inspireren; met nieuwe ideeën, andere perspectieven, best practices, lessons learned, do’s and don'ts, etc.
 

HRD-café

We organiseren 3 keer per jaar een HRD-café met een thema. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Brabant en zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. We beginnen om 18.00 uur en sluiten af om 21.00 uur. Voor een eenvoudige maaltijd wordt gezorgd.
 
Ieder HRD-café wordt door leden van de netwerkgroep zelf georganiseerd, eventueel met ondersteuning van de kerngroep. Een bijeenkomst heeft een min of meer vaste indeling:

18.00 uur  Inloop met drankje en maaltijd
18.30 uur  Inhoudelijk programma
20.30 uur  Evaluatie: wat hebben we geleerd?
21.00 uur  Afsluiting
 
Verdere verdieping in een thema kan door een themagroep te formeren. 
 

Data bijeenkomsten 2021

Woensdag 14 april 2021              16.00 - 17.30 uur
Donderdag 18 november 2021    18.00 - 21.30 uur

 

Criteria voor deelname

Je kunt lid worden van deze netwerkgroep als je HRD-professional bent en woont en/of werkt in de provincie Brabant. Je hoeft niet per se lid van Develhub te zijn om te kunnen deelnemen. Van leden verwachten we dat ze regelmatig de HRD-cafés bezoeken en een actieve bijdrage leveren.
 

Kerngroep

De kerngroep bestaat uit:
 
Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van de HRD Netwerkgroep Brabant, dan kun je contact opnemen met Jolanda van 't Erve via info@develhub.nl.