Vind jij het als HRD professional ook belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen, kennis te delen en te werken aan je netwerk? En vind je het fijn als dat ‘om de hoek’ kan? Dan is HRD Netwerkgroep Brabant misschien iets voor jou!

HRD Netwerkgroep Brabant is een Werkgroep van Develhub die zich richt op HRD-professionals die wonen en/of werken in de provincie Brabant. Ons belangrijkste doel is elkaar inspireren; met nieuwe ideeën, andere perspectieven, best practices, lessons learned, do’s and don't's, etc.
 
Bijeenkomsten
We komen ca. 6 keer per jaar samen, meestal aan het eind van de middag of begin van de avond. Online organiseren we inspiratiesessies over thema’s waar we meer over willen weten of input van elkaar op willen. De online sessies wisselen we af met werkbezoeken bij interessante bedrijven en een jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomsten vinden plaats in Brabant en zijn toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Daarnaast hebben we een appgroep om elkaar tussendoor snel vragen te kunnen stellen of interessante informatie te delen. 
  
Data bijeenkomsten 2023
Woensdag 21 juni netwerkbijeenkomst in Tilburg 16.00-18.00 uur.
 
Criteria voor deelname
Je kunt lid worden van deze netwerkgroep als je HRD-professional bent en woont en/of werkt in de provincie Brabant. Je hoeft niet per se lid van Develhub te zijn om te kunnen deelnemen. Van leden verwachten we dat ze regelmatig aansluiten bij de bijeenkomsten en een actieve bijdrage leveren.
 
Coördinator
Op dit moment vindt er een wisseling van coördinatorschap plaats. Binnenkort kunnen we de nieuwe coördinator (met contactgegevens) bekend maken. Heb je een vraag over deze HUB, mail dan even naar info@develhub.nl en we staan je graag te woord.