Performance Journey goes Dutch - Ermelo

De Performance Journey goes Dutch komt terug! Na het succes van de eerste editie in 2022 organiseert Develhub partner Xprtise komend voorjaar dit tweedaagse evenement opnieuw op 5 en 6 juni 2024.

Topsprekers en CLO's van vooraanstaande (inter)nationale bedrijven zijn aanwezig om je te inspireren over onderwerpen als werkplekleren, Artificial Intelligence (AI), adaptief leren, interactieve video en learning analytics. Het belooft een interessant, interactief en verrassend programma te worden op een unieke locatie, samen met vele collega-deelnemers uit de L&D branche.

Ontmoeten en inspireren staat centraal op 5 en 6 juni 2024 in de Heerlickheijd van Ermelo, een luxueus 4-sterren hotel, wellnesslocatie en congrescentrum op de Veluwe. In twee dagen word je meegenomen in de laatste trends, ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van leren en ontwikkelen.


 
Het programma

Je ontmoet niet alleen een grote groep L&D’ers die je netwerk enorm zullen verbreden; je wordt ook geïnspireerd door leiders op het gebied van Learning en Development. De sprekers die al bevestigd hebben zijn:

  • Bob Mosher is Chief Learning Evangelist bij APPLY Synergies in Amerika en ontwikkelde de 5 Moments of Need®. Een praktisch model voor het realiseren van een hogere performance.
  • De Schotse EdTech ondernemer Donald Clark heeft 30 jaar ervaring in online leeromgevingen. Als CEO van Wildfire Learning maakt hij gebruik van artificiële intelligentie (AI) om snel online leerinhouden te leveren.
  • David James is CLO van 360 Learning én host van The Learning & Development Podcast. Hij is schrijver en spreker en heeft een innovatieve en vooruitstrevende visie op leren en ontwikkelen.
  • Ook hebben we Pieter van den Hoogenband -drievoudig Olympisch kampioen zwemmen en Chef de Mission van de Olympische Spelen in Parijs- aan ons weten te binden. Hij neemt ons mee in een inspirerend verhaal over zijn sportcarrière, herkenbare anekdotes en de vele learnings.

Meer sprekers worden in de komende weken bekend gemaakt. Bekijk het programma.

Workshops en netwerken

Naast boeiende keynotes neem je deel aan interactieve workshops van verschillende Nederlandse L&D-organisaties, waarin de nieuwste ontwikkelingen en succesvolle klantvoorbeelden op het gebied van o.a. interactieve video, learning analytics, werkplekleeroplossingen, adaptief leren en leerinnovaties als VR en AR worden besproken. Naast het inhoudelijke programma is er voldoende ruimte om te netwerken, te ontspannen in de wellness van het hotel of met de voetjes van de vloer te gaan tijdens de feestavond met live-band.

Naast het inhoudelijke programma, is er ook een ontspannen informeel programma. Een ticket is dan ook inclusief diner, feestavond met live-band, ontbijt en lunch. Je gaat naar huis met een concrete actielijst, een waslijst aan ideeën en vervolgafspraken met inspirerende L&D collega’s. De Performance Journey goes Dutch is uniek in Nederland. Zorg dat je erbij bent!

Klik hier voor meer informatie over de Performance Journey.

Investering
Early bird tarief € 1.295,- ex btw (tot 1 april 2024)
Standaard tarief € 1.495,- ex btw (per 1 april 2024)
 
Aanmelden

Spreekt het programma je aan en ben je voornemens om erbij te zijn op 5 en 6 juni? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@xprtise.com. Zo weet de organisator dat je interesse hebt en nemen ze contact met je op zodra de officiële inschrijving voor de Performance Journey goes Dutch 2024 is geopend.

Meer informatie (over sponsoring)

Heb je vragen over dit evenement? Of wil je sponsor worden? Mail dan naar info@xprtise.com.


Volgend agendabericht

Meer