Workshop Trainen met het Stermodel - ONLINE

Trainen is een vak! Een vak met specifieke competenties en een vak waarin je als trainer persoonlijk een belangrijk instrument bent in het leerproces van je deelnemers. Door je trainersvaardigheden gedegen te ontwikkelen en intens te werken aan je persoonlijke ontwikkeling als trainer, word je een trainer met impact.
 
In deze gratis workshop geeft NOBTRA Trainer van het jaar 2015-2016 Silvia Blankestijn je inzicht in hoe je professionele trainingen met impact geeft en geeft ze je een inkijkje in onze Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid.
 
Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor startende trainers en trainers die zich verder willen professionaliseren en willen onderzoeken of de inhoud en aanpak van de Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid past bij hun trainersambitie en leerbehoeften.

Mensen die op zoek zijn naar kennis, werkvormen en methodische inspiratie over trainen zijn van harte welkom op de open Kennisbank op onze website. 

Programma

Tijdens deze workshop maak je interactief kennis met de volgende thema’s:
  • Het Stermodel voor het trainen op de bovenstroom en de onderstroom van gedragsverandering.
  • Het Train de Trainer Model de Programmeerkristal voor het ontwikkelen van transfergerichte trainingsprogramma’s in een organisatiecontext.
  • De bovenstroom en onderstroom van je groei en ontwikkeling als trainer.
  • Wat kan de Post-HBO Trainer Opleiding: Trainen met Ziel en Zakelijkheid voor jou betekenen?
  • Inhoudelijke en praktische informatie over onze trainer en coach opleidingen.

Datum

De live online workshop vindt plaats op donderdag 22 augustus 2024 van 10.00 - 12.00 uur.
 

Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.


Volgend agendabericht

Meer