Develhub Events

21 februari 2020

Winter University workshop 18: De Virtual Classroom - up close and personal?! - Groenekan

Winter University workshop 18: De Virtual Classroom - up close and personal?! - GroenekanSamen werken aan een leerervaring, de interactie, de groep, het proces. In de Virtual Classroom wordt persoonlijke interactie bemoeilijkt door de techniek. Maar klopt dat beeld wel?

Aan de hand van de praktijk ervaringen van atsync, onderzoek en input van de deelnemers neemt atsync je mee in de realiteit van de virtuele klas. Hoe groot is de rol van de techniek nu echt? Kun je een betrokken en leerzaam groepsproces creëren in een virtuele omgeving? Hoe zorg je dat niet de techniek maar de trainer en deelnemers op de voorgrond staan?

Minimaal aantal deelnemers: 5
Maximaal aantal deelnemers: onbepaald
Datum/tijdstip/zaal: vrijdag 21 februari/15.30-17.00 uur/Het Lokaal

 

Over de trainers

Marion Reijerink
Ik werk al meer dan 14 jaar als trainer, coach en adviseur en al bijna 10 jaar als expert op het gebied van live online leren. Ik leerde de kneepjes van het online trainen vak bij FranklinCovey. Begin 2010 werd ik gevraagd of ik me hierin wilde specialiseren. Samen met nog een collega heb ik verschillende trainingsprogramma’s en webinars gevolgd. Inmiddels ben ik gecertificeerd voor alle vijf aangeboden webinars van FranklinCovey in Nederland. Gedurende bijna twee jaar heb ik veel webinars mogen faciliteren, soms wel twee per week. Daarnaast heb ik me ontwikkeld in het zelf ontwikkelen van nieuwe webinars.

Vanuit de visie dat ik professionals wil ondersteunen om (beter) gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn voor live online leren en blended learning ben ik gestart met atSync. Inmiddels bestaat atSync 9 jaar en zijn er verschillende programma's die al jarenlang door veel trainers en docenten enthousiast worden gevolgd.
 
Stefan Bos
Sinds 2017 ben ik als trainer actief op het gebied van Blended learning & Live Online Leren. De opleiding Blended Learning - Just Do It! van atSync heb ik zelf ook gevolgd en de opleiding heeft mijn kijk op leren en ontwikkelen van mensen echt veranderd én verrijkt. 

De combinatie van een online leertraject met online en klassikaal trainen heeft het leren en ontwikkelen zoveel leuker en effectiever gemaakt, dat het nu een standaard onderdeel is van mijn trainingen. Ik ben nu meer in staat een goede invulling te geven aan individuele leer- en ontwikkelbehoeften, leervoorkeursstijlen en het tempo waarin cursisten de nieuwe stof tot zich nemen.
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan
 

Aanmelden & Kosten

Deelname is gratis voor leden en niet-leden.
Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Je kunt dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.
 

Deze workshop is VOL geboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.