Jaarcongres HRM in de Overheid 2023 - Bussum

Al 11 jaar succesvol als het jaarcongres vóór & dóór HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. In één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

HR als dirigent: tijd voor fundamentele verandering van de overheidsorganisatie
HR heeft de afgelopen jaren moeten anticiperen op snel veranderende arbeidsverhoudingen en de daarbij horende uitdagingen. De coronapandemie en andere (inter)nationale gebeurtenissen hebben laten zien dat het anders inrichten van werk binnen de overheid mogelijk is.

Met urgente uitdagingen voor de deur, zoals de toenemende krapte op de arbeidsmarkt, de veranderende behoefte van medewerkers en de fundamenteel andere kijk op werk van generatie Y en Z, is het niet meer de vraag of je als overheidsorganisatie meegaat in deze verandering, maar wanneer. De menselijke factor wordt schaarser, terwijl juist die mensen het belangrijkste kapitaal vormen voor je organisatie.Hoe zorg je voor een robuuste en wendbare overheidsorganisatie waarin de medewerker centraal staat? En wat vraagt dit van de competenties van HR professionals? Het is tijd voor een “bold move”. HR heeft een rol als verbinder en dirigent van de verandering. HR schetst, samen met bestuur en leidinggevenden, de kaders en zorgt voor samenspel. De medewerkers staan, als musici, centraal in het ensemble.
Kortom, tijd voor overheidsorganisaties om deze verandering in een stroomversnelling te krijgen met HR als strategisch partner en de medewerkers als centraal middelpunt.

In dialoog over:
• Duurzaam HR-beleid, talentmanagement en scholing/ ontwikkeling
• Strategische Personeelsplanning- en beleid
• Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
• Verdergaande digitalisering
• Samenwerken over de grenzen van de organisatie heen (HR ecosysteem)
• Verbindend leiderschap

Inspirerende visies door:
 • Dagvoorzitter - We belonen de verkeerde mensen
  Otto Thors, Adviseur, Spreker en Presentator De Publieke Ruimte
 • Betekenisvol werk(t) in de Overheid
  Marcel Stevens, Theatermaker
  Lisa Wouters, Directeur, Driessen
 • Muzikale energizer - HR als dirigent
  Joep Everts, Musicus, Trainer en Coach, Klanklichaam
 • Why should anybody be led by you
  Otto van Wiggen, Brigade-generaal buiten dienst, Partner, Mission Command en Auteur van ‘Niemand is belangrijker dan het team’
 • Generations@work - 'generatiemanagement toepassen'
  Kim Jansen, Owner, Generations at work, ‘verbindt generaties’
 • Plenaire dialoog: Optimaal werkgeverschap – 2 HR best practices van buiten de overheid
  Marie-Louise Verbeek, Directeur Blije Klant en HR, Independer
  Martijn Aalders, Director HR, Koninklijke Auping
Praktijkcases en workshops door o.a.: Nederlandse Zorgautoriteit en Appical, Gemeente Helmond en SkillsTown, Provincie Noord-Brabant, Hellopublic, RET, SEP, MentorConnector, Vlirdens, Karmac HR Solutions, Gemeente Haarlemmermeer, Meereffect, IVY Works en Labor Redimo.

Programma & sprekers
Kijk hier voor meer informatie over het programma en de sprekers.

Download hier de programma flyer.
 
Locatie

Spant!
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Korting voor leden
Als lid van Develhub ontvang je € 50,- korting op de deelnameprijs. Je betaalt slechts € 295,- excl. btw. Bovendien kun je twee collega’s (uit dezelfde organisatie) meenemen, die zich beiden met 50% korting kunnen registreren! Wacht niet te lang, want VOL=VOL!
 
Aanmelden met kortingscode vóór 10 april 2023
Meld je hier aan en vul je gegevens in. Onder 'Kosten' kun je bij de laatste bullet een kortingscode invullen en dan wordt de korting automatisch verrekend. Voor leden van Develhub is de kortingscode KRT50DH.
 

Volgend agendabericht

Meer