Winnaars 2019

Marloes Hukema
aanstormend talent

“Marloes inspireerde met haar frisse blik op allerhande L&D-vraagstukken ook menig medestudent en (stage)opdrachtgever. Marloes heeft tijdens de opleiding consequent een hoge kwaliteit van werken laten zien. Ze startte haar studie met een 9 en studeerde af met een 9! Ze heeft laten zien dat ze over de hele breedte van het vakgebied talentvol is. Of het nu gaat over een blended leertraject ontwerpen of over een coachingstraject, Marloes kan en doet het allemaal.”

Werkwijzen
L&D bedrijf

Werkwijzen heeft Change Support ontwikkeld. Change Support biedt organisaties de mogelijkheid zelf het werkgedrag en de werkcultuur, samen met medewerkers op en rond de werkvloer, te ontwikkelen. Change Support doet dat door het faciliteren van een collectieve dialoog, zonder directe betrokkenheid van trainers of consultants. De dialoog gaat over belemmerende werkgewoontes die een organisatie wil veranderen en/of over de gezamenlijke ambitie om betere werkgewoontes te ontwikkelen.

Jeanne Bakker
L&D professional

Van deze passievolle en energierijke L&D professionals hadden we maar liefst 4 verschillende inzendingen ontvangen. In alle inzendingen was de rode draad: Jeanne is authentiek. Als zij er is dan weet je ook dat zij er is. Met haar drive weet ze organisaties in beweging te krijgen. Ze pakt het anders aan met veel impact. Zij deelt haar kennis en ervaring ook graag met het netwerk van L&D Professionals. Haar missie is ‘No More Boring Learning’ en dat lukt haar geweldig. Bijvoorbeeld door de Pokemon Principles toe te passen.

Achmea Academy
Academies

Achmea Acacemy is de trotse Winnaar van de Develhub Award 2019 Academies. Het team is vooruitstrevend en maakt met haar visie op leren echt impact in de organisatie.

Genomineerden

Harmke Geverinck
aanstormend talent

“Eén ding is zeker, Harmke weet van aanpakken. Deze eigenschap in combinatie met haar proactieve, nieuwsgierige, lef tonende, creatieve en soms wat kritische houding maken haar een enorm fijne partner om mee samen te werken.”

Dirk Huijink
aanstormend talent

“Dirk en Harmke (Geverinck), twee studiegenoten van mij, hebben op eigen initiatief een eigen bedrijf 'Atelier &D' gestart als pilot voor een derdejaars-stage. Ik vind het bijzonder hoe initiatiefrijk deze 2 studiegenoten zijn, en hoe ze zich on- en offline profileren.”

Frederique van Binnebeke
aanstormend talent

“Bij de initiatieven waar hij aan werkt zorgt hij voor 1) heldere onderwijskundige structuur, 2) innovatieve methoden en technieken, gericht op de gebruiker, 3) charmant en duurzaam stakeholder management, 4) een prettig werkproces met aandacht voor verschillende perspectieven en 5) energie en vitaliteit. Hij snapt dat het net zo leuk is om anderen succesvol te helpen zijn als dat het is om zelf succes te hebben.”

Jelle Buiting
aanstormend talent

“Ik heb Jelle Buiting leren kennen als een zeer initiatiefrijk persoon. Die met veel passie en gedrevenheid het vakgebied komt binnenstormen.”

Britt Brackenie
aanstormend talent

“Ze was in 2018-2019 het gezicht van de opleiding Learning & Development in Organisations. Britt werd hiervoor geselecteerd omdat ze goed over kan brengen wat de studie haar biedt nu en in de toekomst. Ze is een sterke netwerker en weet te verbinden. Ze toont lef om nieuwe inzichten en vaardigheden toe te passen.”

Zeyneb Aljanabi
aanstormend talent

“Zeyneb is een inspiratie in onze klas op de opleiding voor L&D professional. Ze is pro-actief, ontzettend hardwerkend en staat altijd voor iedereen klaar.  Ze ontwierp zelfstandig een nieuwe vorm van intervisie voeren die een hit is in ons jaar. Bij deze intervisievorm ga je apart in op de objectieve en subjectieve aspecten van het ingebrachte vraagstuk, wat een fijne flow geeft aan het intervisieproces.”