Fotoalbum

Zonder alle enthousiaste deelnemers (partners, leden en niet-leden) was het Jaarcongres niet mogelijk geweest. 

Klik op deze link voor een uitgebreide impressie van het Develhub Jaarcongres 2024.

De makers van HRD Caf√© maakten een live radioshow tijdens het Develhub Jaarcongres 2024 op 16 mei. De interviews uit deze show zijn te beluisteren als edities van HRD Event Radio en zijn
hier te vinden.
 


 

Keynote Arnoud Raskin

Arnoud (general director StreetwiZe), ooit vastgelopen op de designschool met de vraag 'wie zit er op het volgende nieuw ontworpen theelepeltje te wachten?' bevond zich op een kruispunt. De designwereld bood hem carri√®rekansen, maar zijn innerlijke vuur werd niet aangewakkerd door staafmixers en productontwikkeling. Hij ontdekte echter een andere wereld, een wereld waarin 150 miljoen straatkinderen verstoken waren van basisbehoeften. Hier lag een fantastische klantengroep, niet voor mixers, maar voor mensgerichte oplossingen.

 

Keynote Ilona Boomsma

Wat impact is?

Meestal gaat het om een gedragsverandering die leidt tot positieve resultaten. Die impact kun je op talloze manieren be√Įnvloeden. Voor een medewerker start het bij het eerste contact van de interventie: een omschrijving of uitnodiging. En bij die eerste indruk laten we vaak kansen liggen. Het maken van die impact (of niet) start al bij het eerste contact met je lerende: de uitnodiging of trainingsomschrijving verdient veel meer aandacht dan we die nu vaak geven.


 

HUB Young Professionals

Onze HUB Young Professionals verzorgde een interactieve sessie over de betekenis van impact (maken). In dit filmpje  een korte impressie van de uitkomsten.
 

Woordkunstenaar Mario Overman

Mario sloot het Jaarcongres af met een bijzondere recap van de mooie dag. Luister, voel en verwonder via dit filmpje.

Deelnemende partners

Onze actieve en betrokken partners hebben het Jaarcongres mede mogelijk gemaakt. Waar zou ons netwerk zijn zonder hen! Dit jaar waren de volgende partners (plus) van de partij: Xprtise, BLEND Leren, Brainfulness Institute/AI Skillslab, aNewSpring, FLOWSPARKS, Digital Chefs, Envire, Courseware, Aeres Hogeschool Wageningen, LearningStone, LHH, Drillster, Pluvo, Spike Academy, Vrest, Komensky, inBrain, StreetwiZe, Primio, TvOO en RiddleStory.