DDD Workshop 4: Succesvol inrichten van werkplekleeroplossingen met de 5 Moments of Need methodologie (hybride)

Met deze best-practice loop je naar buiten met een tastbaar voorbeeld voor een vernieuwde aanpak van een opleidingsvraag binnen een voor jou vergelijkbare organisatie. We verwachten dat na deze uiteenzetting de handen jeuken om innovatie van opleiding en ontwikkelen in jouw organisatie te bewerkstelligen. “5 Moments of Need” is een methodologie voor het analyseren en opzetten van opleidingsvraagstukken ontwikkeld door Bob Mosher en Conrad Gottfredson. Het is een methode om invulling te gaan geven aan het 70:20:10 principe. In de best-practice besteedt Alfred Remmits van Xprtise aandacht aan de HOE vraag omtrent het implementeren van werkplekleren.

Datum-tijdstip-locatie

Donderdag 29 september 2022 van 9.00 - 10.30 uur in het Atelier.
De workshop wordt live gestreamd, dus online deelname is ook mogelijk.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het is geen minimum aantal deelnemers.
Het maximum aantal deelnemers voor de live workshop is 15. Online deelname is onbeperkt.
 

Over de trainer

Alfred Remmits is ruim 30 jaar actief in de wereld van leren en oprichter van verschillende bedrijven, die zowel in Nederland, Engeland en de US actief zijn in het ondersteunen van middelgrote en grote ondernemingen in het innoveren van hun leerstrategie. Als oprichter van Xprtise en de 5 Moments of Need Academy, begeleidt hij organisatie bij het ontwerpen en ontwikkelingen van effectieve leerreizen voor hun medewerkers, met een focus op het implementeren van succesvolle werkplekleer- en performance support oplossingen. 'Mijn passie ligt bij mensen en leren en na meer dan 30 jaar betrokken te zijn geweest bij het leervak, ben ik ervan overtuigd dat we ons echt moeten heroriĆ«nteren op de niet-formele kant van leren, in plaats van de meeste van onze investeringen te aan traditionele klassikale training of conventionele e-learning. In de afgelopen 10 jaar ben ik gefocust op het bouwen van Performance Support Solutions die echt een verbetering hebben laten zien in de prestaties van de medewerkers van de bedrijven waar ik deze oplossingen heb ingezet. Naast mijn focus op het implementeren van Performance Support oplossingen, ben ik ook zeer betrokken geweest bij de Learning ROI evaluatie en Measurement discussie en heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Learning Analytics.'
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknoppen. Wil je live of online deelnemen, kies dan de juiste aanmeldknop.

Ik meld me graag aan voor online deelname

Ik meld me graag aan voor live deelname

Volgend agendabericht

Meer