Develhub Events

18 mei 2021

Themabijeenkomst rendement van offline, online en hybride leren - ONLINE

Themabijeenkomst rendement van offline, online en hybride leren - ONLINEOnline en hybride leren is massaal omarmd afgelopen jaar. Alleen wanneer is welke vorm nu daadwerkelijk effectief? Wat is het rendement van deze manieren van leren? Op dinsdag 18 mei om 10.00 uur presenteren Develhub ambassadeur Brenda Slagter en expert Klaas Toes de laatste bevindingen op dit vlak en gaan graag met corporate leer-experts in gesprek over hun bevindingen in de praktijk. Hettie Graafland sluit ook aan als expert zodat we zoveel mogelijk informatie bij elkaar kunnen brengen. Het belooft een rijke bijeenkomst te worden!
 

Voor wie

Gezien de relevantie van dit onderwerp voor iedereen die werkzaam is binnen corporate leren, nodigen we alle organisatieleden van Develhub uit. Daarnaast zijn andere corporate leer-specialisten van harte welkom om tijdens deze sessie kennis te maken met ons netwerk.
 

Datum

Dinsdag 18 mei 2021
10.00 - 11.30 uur

Deelname

Sluit je aan bij deze online sessie op dinsdag 18 mei van 10.00 - 10.30 uur? Meld je dan aan bij Brenda Slagter via brenda.slagter@bsoriginal.nl en je ontvangt een uitnodiging met deelname link.