Develhub Events

25 mei 2021

Measurement Programma Nederlands - ONLINE

Measurement Programma Nederlands - ONLINE

Wat is learning measurement precies? Welke elementen kan je inzetten om belangrijke gegevens boven water tekrijgen? En hoe kan je de uitkomsten daadwerkelijk koppelen aan de presentaties van de medewerkers in je organisatie? Dit programma helpt je de basis van je measurement strategie goed te krijgen. Je zet een measurement strategie op die past binnen jouw organisatie en vertaald deze naar een project binnen de eigen organisatie. Aan het einde van het programma lever je een businesscase op waarin de resultaten van een project inzichtelijk worden gemaakt.

Programma

De bijeenkomsten vinden virtueel plaats onder begeleiding van ervaren Nederlandstalige 5 Moments of Need™ consultants en Dr. Conrad Gottfredson, grondlegger van de 5 Moments of Need™ methodologie.
Het programma heeft een doorlooptijd van ongeveer 4 maanden met een individuele tijdsinvestering van 20 tot 30 uur en is gericht op L&D medewerkers uit diverse Nederlandse organisaties.

Data

Het programma omvat meerdere cursusdagen met een start op dinsdag 25 mei 2021 van 10.00 - 12.00 uur en afsluiting op 7 september 2021. Kijk hier voor alle cursusdagen.
 

Kosten deelname

€ 975,-

Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.