Develhub Events

4 mei 2022

Learning Technologies - Londen

Learning Technologies - LondenOndanks dat er nog onzekerheden zijn over de mogelijkheden, eventuele reisbeperkingen en de te verwachten bezoekersaantallen van Learning Technologies 2022, ziet het er vooralsnog naar uit dat deze grootschalige conferentie doorgaat. De congresorganisatie is druk bezig een mooi inhoudelijk programma samen te stellen voor zowel de conferentie als de beursvloer. Ook is er weer een mooie kortingsregeling voor leden afgesproken.
 

Delegatie NL-BEL

Voor diegene die willen deelnemen aan zowel beurs als conferentie organiseert Develhub samen met VOV weer een Nederlands-Belgische delegatie met een aantal extra contact momenten waarop we elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen delen.
 

Aanmelden delegatie

Wil je mee met de delegatie en je inschrijven voor het programma dat we (Develhub en VOV) opstellen voor zowel conferentie- als beursbezoekers? Stuur dan een mail naar delegatieleider John May via john.may@develhub.nl.We zorgen dan in ieder geval dat we de verbinding leggen tussen de alle deelnemers aan de conferentie en de beurs. Hieraan zijn geen kosten verbonden.Omdat we momenteel geen zicht hebben op het animo voor deelname aan deze delegatie, zullen we op basis van het aantal aanmeldingen een passend programma opstellen. Hierover krijgen diegene die zich ingeschreven hebben nader bericht.
 

Aanmelden conferentie met korting voor leden

Inschrijven voor de conferentie en boeken van de reis naar en het verblijf in Londen zul je zelf moeten doen. Develhub/VOV hebben voor de conferentie wel een mooie kortingsregeling kunnen afspreken.
 

Aanbieding voor Nederlandse en Belgische deelnemers

  • Standaard conferentie toegang £1095 + BTW (oorspronkelijke prijs £1295 + BTW).
  • Premium conferentie toegang £1145 + BTW (oorspronkelijke prijs £1495 + BTW).
  • Aan het bezoeken van de beurs zijn geen kosten verbonden.
 
Voor het boeken kun je de volgende links en codes gebruiken:
https://rfg.circdata.com/publish/LT22_Paid/?source=ASP&_ga=2.11837620.1402179441.1638179338-1518952766.1636367239
  • DUTCHSTANDARD voor de Standard toegang a £1095 + BTW.
  • DUTCHPREMIUM voor de premium toegang a £1145 + BTW.
 
Heb je nog vragen, mail dan naar John.may@develhub.nl.