Develhub Events

21 september 2021

Jaarcongres HRM in de Zorg: nooit meer hetzelfde?! - Den Bosch

Jaarcongres HRM in de Zorg: nooit meer hetzelfde?! - Den Bosch
15 jaar HRM in de Zorg…nooit meer hetzelfde?! Met deze titel begonnen we de eerste editie van het inmiddels zo succesvolle jaarcongres HRM in de Zorg, vóór & door HR, directie, lijn- en zorgmanagers werkzaam in de care en de cure. En hoe actueel is deze titel nu 15 jaar later? Zal het door Covid-19 nooit meer hetzelfde zijn? Kunnen we spreken van een Nieuw Normaal?
 

Programma

In 2020 is gebleken dat het DNA in de Zorg duidelijker zichtbaar is dan ooit. Hoe blijf je als HR sturing geven aan mensgericht organiseren en welke thema’s en strategische keuzes blijven op de (bestuurs)agenda staan? Samen, willen we grip krijgen op veranderingen voor HR in de zorg. Juist deze 15e editie blikken we terug en kijken we vooruit. We gaan in dialoog over: 
  • Flexibilisering van arbeid en HR
  • Strategische Personeelsplanning – en beleid
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Zorginnovatie, arbeidsinnovatie en sociale innovatie gaan hand-in-hand
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • De kracht van (regionale) samenwerken en samensturing
  • Trends zoals Digitalisering, Robotisering, en Evidence Based HR
  • ……
 
Kijk hier voor meer informatie over het programma.


Delen

Juist deze jubileumeditie zijn we op zoek naar inspirerende thema’s, praktijkverhalen en sprekers die men (terug) op het programma van HRM in de Zorg zou willen zien. Deel jouw ideeën, suggesties of tips!
 

Datum en locatie

Dinsdag 21 september 2021 van 9.00 - 17.30 uur.

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch.
 
HRM in de Zorg is al 15 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en van de toekomst van HRM in de zorg en wat dit voor jou betekent.
 

Deelname met korting voor leden

Als lid van Develhub kun je met € 50,- korting deelnemen aan het Jaarcongres. Meld je hieronder aan en vul bij je registratie code DH50HRZ in. 

AANMELDEN