Develhub Events

20 februari 2020

Winter University workshop 2: Doorgaan, stoppen of zelfs een derde weg - Groenekan

Winter University workshop 2: Doorgaan, stoppen of zelfs een derde weg - GroenekanDoorgaan en volhouden, want het gaat vast goed komen? Stoppen en je verlies nemen? Of iets daar tussenin misschien? Hoe weet je nou of je door moet op een ingeslagen weg, of dat het doodlopend is. Blijf je bij het project betrokken, blijf je die manager helpen, of privé: blijf je bij die club/vereniging/partij.

Erik neemt je in hoog tempo mee met een aantal invalshoeken, zowel de recente als de klassieke. Doel is dat je inzicht en helderheid krijgt over een eigen concrete casus. De eerste tien minuten vertelt hij over Libre Foundation en wat hij sinds de oprichting van deze social enterprise 12 jaar geleden zelf ontdekt heeft op dit vlak. 
 

Minimaal aantal deelnemers: 1

Maximaal aantal deelnemers: 15

Datum/tijdstip/zaal: donderdag 20 februari/9.30-11:00 uur/De Tuinkamer

 

Over de trainer

Erik Bos is oprichter van Libre Foundation. Zie de website voor het bijzondere concept van dit opleidingsinstituut: een goed doel dat zelf zijn inkomsten verdient. Erik heeft 15 jaar ervaring als trainer, in meerdere onderwerpen, op vijf continenten. Vaak gehoord in evaluaties: zijn manier van training verzorgen is een beetje apart, maar ik heb er wel direct wat aan. Binnen Libre is Erik zelf ook leider, leidinggevende, netwerker en commercieel medeverantwoordelijk. Dat helpt voor diepgang bij de trainingen die hij hierover verzorgt.
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan
 

Aanmelden & Kosten

Deelname is gratis voor leden en niet-leden.
Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.

Let op: bovenaan de aanmeldpagina staat 'Factuurgegevens'. Je kunt dat bij het invullen van je gegevens negeren, want deelname is gratis.
 

Deze workshop is VOL geboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.