Werkplekleren en AI; hoe ga je te werk? - Dordrecht

Op dinsdagmiddag 14 november a.s. krijg jij de kans om Bob Mosher en Donald Clark live te ontmoeten. Op een unieke locatie in Dordrecht komen we met een grote groep L&D professionals bij elkaar voor een 'muzikale get together' waar Bob en Donald je meenemen in hun visie op Werkplekleren en Artificial Intelligence. Ben jij er bij?

Bob Mosher is Chief Learning Evangelist bij APPLY Synergies in Amerika. Hij ontwikkelde de 5 Moments of Need® methodologie. Een praktisch model voor het realiseren van een hogere performance.

De Schotse EdTech ondernemer Donald Clark heeft 30 jaar ervaring in online leeromgevingen. Als CEO van Wildfire Learning maakt hij gebruik van artificiële intelligentie (AI) om snel online leerinhouden te leveren.

Dit evenement is een samenwerking van Xprtise en Next Learning. Een unieke kans om Bob Mosher en Donald Clark live te ontmoeten. Wil je zeker zijn van een plek? Boek dan alvast een ticket. Een combinatieticket met het event van 16 november: Start je dag met Bob Mosher en Donald Clark is mogelijk!

Datum

Dinsdag 14 november 2023 14.00 - 18.00 uur

Locatie

Bibelot
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Kosten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 199,--.

Aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.


Volgend agendabericht

Meer