Webinar VDS: Iedereen is een leider - ONLINE


Visie op de impact van persoonlijk & informeel leiderschap 

In dit interactieve webinar zoomt Huib Broekhuis - eigenaar en thought leader van VDS Training Consultants - in op het nut en de noodzaak voor het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. In de context van het huidige en toekomstige bedrijfsleven waarin onderwerpen als AI, verduurzaming, regeldruk en maatschappelijk belang een steeds grotere rol gaan spelen, is in toenemende mate behoefte aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers en leidinggevenden zelf de regie houden op hun eigen gezondheid, veiligheid en resultaat? Huib deelt zijn persoonlijke visie op hoe leiders nu en in de toekomst een positieve impact kunnen blijven maken op de prestaties van zichzelf, anderen en hun organisatie.


 
Wat jij hieruit gaat halen?
De term 'Persoonlijk Leiderschap' heeft voor iedereen een andere betekenis. In dit webinar helpen we jou bij het ontwikkelen van jouw visie op persoonlijk leiderschap. Je leert vanuit de visie van VDS welke elementen van invloed zijn op persoonlijk leiderschap en waarom het belangrijk is om persoonlijk leiderschap binnen jouw organisatie te ontwikkelen.
 
Over VDS
Vanuit de visie "Iedereen is een leider" ontwikkelt VDS al ruim 30 jaar leiderschapsvaardigheden in de mooiste bedrijven in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en faciliteren van traineeships, talent- en managementprogramma's, die volledig op maat zijn ontwikkeld op de situatie van hun klanten en hun leidinggevenden. Hiermee levert VDS een significante bijdrage in het creëren van bewuste leiders, sterke teams en gezonde organisaties.


 
Kosteloos aanmelden voor leden én niet-leden
Dit webinar wordt op dinsdag 2 juli 2024 van 9.30 - 10.30 uur georganiseerd door VDS, partner van Develhub. Leden én niet-leden zijn van harte welkom en deelname is kosteloos. Meld je via onderstaande button aan, dan ontvang je een bevestiging met deelnamelink (Zoom) in je mailbox.

Ik ben er graag bij
 

Volgend agendabericht

Meer