Van Opleiden naar Oplossen - ONLINE


Herkenbaar?

'Ik wil graag een training feedback geven en ontvangen voor het team, want het gaat onderling niet lekker de afgelopen maanden’.

Je klant ervaart een probleem, denkt te weten wat de oorzaak is en heeft de oplossing al verzonnen. Aan jou als L&D professional de vraag om deze oplossing te organiseren. Vaak voel aan je water dat de gevraagde oplossing het probleem niet gaat oplossen. Dus ga je op zoek naar de grondoorzaak van het probleem.Dit ‘afpellen’ van de vraag is wellicht de meest cruciale vaardigheid die een learning & development professional moet bezitten om problemen ├ęcht op te lossen. Toch stellen opleidingsprofessionals snel de vraag ‘wat moet er geleerd worden?’. Deze vraag bevat al een aanname, namelijk dat er iets geleerd moet worden.

‘Welk probleem lossen we op?’, dat is de centrale vraag!
In het online leertraject ‘Van opleiden naar oplossen’ word je, samen met vakgenoten, beter in het onderzoeken van de klantvraag met als doel de business impact van L&D te vergroten.

Je leert op een methodische manier ‘opleidingsvragen’ te analyseren. Opleidingsvraag staat tussen aanhalingstekens, omdat je door het uitvoeren van een grondoorzaakanalyse,  er soms achter komt dat de grondoorzaak op een heel ander vlak ligt.
 
Data 2023
Webinar 1: 28 september 14.00 - 16.00 uur
Webinar 2: 12 oktober 14.00 - 16.00 uur
Webinar 3: 2 november 12.00 - 14.00 uur
Webinar 4: 16 november 13.00 - 14.00 uur
 
Deelname met korting voor leden
De investering is € 695,- ex btw. Leden van Develhub krijgen 10% korting.
 
Informatie & aanmelden
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Volgend agendabericht

Meer