Summer University Workshop 8: Get motivated! - Motivatie in online leren - Groenekan/online

Let op! Het is niet meer mogelijk om deze workshop online te volgen. Je kunt je nog wel aanmelden voor fysieke deelname in Groenekan!

Merk jij ook dat bij online leren je minder zicht hebt op je deelnemers? Deelnemers nemen passiever deel en zijn soms minder gemotiveerd. Dat terwijl motivatie heel belangrijk is voor een goed leerresultaat. Hoe zorg je er in zo’n situatie voor dat een deelnemer gemotiveerd is en blijft? Hier gaan wij je mee helpen! In deze praktische workshop delen we onze expertise met jullie en gaan we samen aan de slag met opdrachten. Je gaat naar huis met een toolbox vol kennis en manieren om je deelnemers gemotiveerd te krijgen en te houden!
 

Datum & tijdstip

Donderdag 9 september 2021 van 15.00 - 16.30 uur.
Deze hybride workshop is live én online (via Zoom) te volgen.
 

Locatie

The Learning Collective (Huize Voordaan)
Zaal Het Atelier
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

In verband met de Corona-maatregelen kunnen er qua zaalcapaciteit maximaal 10 personen deelnemen, dus VOL=VOL! Het maximum aantal online deelnemers is 25.
 

Over de trainer

Kimberley Versluis-Ras is learning consultant bij E-learning Training. Ze heeft een achtergrond in het basisonderwijs en Opleidingskunde en heeft ruime ervaring als trainer en e-learning ontwikkelaar. Agnesa is ook learning consultant bij E-learning Training. Ze heeft een achtergrond als onderwijskundige. Ook heeft ze ervaring als trainer en e-learning ontwikkelaar.
 

Aanmelden = gratis

  • Deelname is gratis voor leden en niet-leden.
  • Je kunt je aanmelden via onderstaande groene button.


Let op!
Het is niet meer mogelijk om deze workshop online te volgen. Je kunt je nog wel aanmelden voor fysieke deelname in Groenekan!

Aanmelden

Volgend agendabericht

Meer