Performance Journey DevLearn 2023

Deze Performance Journey gaat naar het DevLearn event, dat plaats vindt in Las Vegas van 25 t/m 27 oktober 2023. Deze trip combineren we dit jaar met een bezoek aan de stad Chicago.DevLearn Conference & Expo, 25 - 27 oktober 2023, is de plek om de toekomst van leertechnologieën te verkennen en te zien waar onze branche naartoe gaat. Als een van de grootste L&D-conferenties in Noord-Amerika zal DevLearn je energie geven, inspireren en je het inzicht geven dat je nodig hebt om je leerprojecten tot leven te brengen!
 
Waarom deelnemen?
We organiseren deze reis voor L&D-, training- en HR-professionals die verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de ontwikkeling van werknemers in organisaties of de organisatie prestaties binnen Europese bedrijven. Wil jij effectief en efficiënt bijdragen aan de informatie die medewerkers nodig hebben, waar en wanneer ze die nodig hebben? Én wil je dit bespreken met- en leren van andere collega's? Dan is deze reis interessant voor jou!

Daarnaast combineren we DevLearn met een bezoek aan Chicago waar we een event organiseren met aansprekende sprekers uit deze omgeving. Hoe zien zij de markt, wat is voor hen belangrijk, waar lopen zij tegen aan en wat voor oplossingen gebruiken zij? We zijn o.a. bezig om een bezoek aan de nieuwe Hamburger University van McDonalds te organiseren.
 
Wat biedt DevLearn?
DevLearn 2023 biedt verschillende interessante keynote sprekers, een verscheidenheid aan sessies gericht op strategie en technologie en een nieuw netwerk aan L&D contacten. Breid uw kennis uit door deel te nemen aan de workshops! Elke sessie wordt geleid door topprofessionals om u de kennis en het vertrouwen te geven om uit te blinken in uw volgende L&D project. Het evenement stelt deelnemers in staat om actief deel te nemen aan discussies met collega's over de meest actuele onderwerpen op het gebied van Learning & Development!
 
Ons aanbod
De Performance Journey is een complete reis (vertrek vanuit NL op zondag 22 oktober en aankomst in NL op zaterdag 28 oktober).

Inbegrepen:
  • Introductie en informatieve bijeenkomst in NL (datum volgt nog)
  • De vluchten van en naar Amsterdam en in de VS
  • Vervoer van en naar luchthavens in de VS
  • Hotelovernachtingen in Chicago en Las Vegas
  • Deelname aan het DevLearn event 2023
  • Welkomstdiner bij aankomst
  • Ontbijt gedurende de hele reis
  • Workshops speciaal voor onze groep
  • Een enorme verrijking van je L&D netwerk
Locatie
Chicago en Las Vegas


 
Investering
Early bird tarief € 4.995,- (tot 1 juli 2023)
Standaard tarief € 5.195,- (vanaf 1 juli 2023)
 
Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie, het programma en aanmelden ga je naar onze website.

 

Volgend agendabericht

Meer