Next Learning 2024 - Den Bosch

Leren is verbinding. We versterken niet alleen verbindingen tussen neuronen, maar ook die tussen leren en werk, leerdoelen en organisatiedoelen, en data voor inzicht.Tijdens Next Learning 2024, op woensdag 10 april 2024, gaan we dieper in op systemisch kijken en ontdekken we hoe leren deel uitmaakt van een ecosysteem. Net zoals in de natuur, waar alles in evenwicht is, streven we naar een optimaal werkend L&D-systeem voor vernieuwing en duurzame groei.
Versterk leren door verbinding: ontdek, begrijp en groei!
 
Programma & Sprekers
Het actuele programma, thema en sprekers wordt steeds geactualiseerd op de website van Next Learning, houd deze dus in de gaten. 
Locatie

1931 Congrescentrum Den Bosch
Oude Engelenseweg 1
5222 AA Den Bosch


Deelname met korting voor leden
Ook dit jaar is er weer een unieke samenwerking tussen Develhub en Next Learning. Als lid van Develhub ontvang je € 600,- korting op een deelnameticket en betaal je slechts € 349,- excl. btw in plaats van € 949,-.

Let op! Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar en maximaal 2 Develhub-leden* per organisatie mogen van deze actie gebruik maken (*lidmaatschap wordt gecontroleerd).
 
Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via deze link Aanmeldlink Leden Develhub € 349,-.
 

Informatie

Zijn er vragen? Neem gerust contact op met Sandra Donkers van het Next Learning Team, zij denkt graag met je mee. Je kunt haar bereiken via 040 2972 770 of sandra.donkers@nextlearning.nl.


Volgend agendabericht

Meer