Learning Technologies 2024 - Londen

Learning Technologies is het jaarlijkse event voor L&D professionals (zowel ontwikkelaars, consultants en beslissers) die goed zicht willen hebben over de technologische ontwikkelingen in het L&D vakgebied. Het event combineert een inhoudelijk L&D congres met toonaangevende sprekers in het vakgebied met een beursvloer met een groot aantal L&D leveranciers die actief zijn op de Europese markt. Afgelopen jaren kwamen we met een delegatie van ongeveer 100 deelnemers uit Nederland en België naar het event wat door ongeveer 10.000 deelnemers bezocht werd.


 
Nederlands-Belgische delegatie
Ook dit jaar reizen we op 16 april weer met een Nederlandse en Belgische delegatie naar dit toonaangevend event wat op 17 en 18 april in London georganiseerd wordt. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een mooie kortingsregeling voor die deelnemers die via Develhub of VoV boeken en deelnemen aan de Nederlands/Belgische delegatie.


 
Delegatie activiteiten
Voor diegene die willen deelnemen aan of de beurs of de conferentie organiseert Develhub samen met VOV de Nederlands/Belgische delegatie met een aantal extra contact momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen delen. Zo starten we op 16 april ‘s avonds met een welkomstdiner waar we onder het genot van een hapje en een drankje kennis met elkaar kunnen maken. Ook dit jaar hebben we Donald Taylor (de host van de conferentie) gevraagd om tijdens dit diner een persoonlijk welkom te verzorgen. Middels de Whatsapp groep voor de delegatie deelnemers kunnen we zowel vooraf, tijdens en na het event met elkaar in contact blijven en elkaar bevragen over of attenderen op interessante ontwikkelingen.Op basis van het aantal aanmeldingen stellen we een passend programma op met additionele activiteiten en contactmomenten speciaal voor de deelnemers aan de Belgisch/Nederlandse delegatie zoals bijvoorbeeld een aantal meet en greet’s met toonaangevende L&D experts. Hierover krijgen diegene die zich ingeschreven hebben nader bericht.
 
Aansluiten bij de delegatie
Je kunt je via een mail naar één van de delegatieleiders (zie hieronder) aanmelden voor de delegatie. Je wordt dan op de hoogte gehouden van het programma en wie er allemaal meereizen in de delegatie. Hieraan zijn geen additionele kosten verbonden.
 
Welkom diner
Deelname aan het welkomstdiner op 16 april 2024 is wel voor eigen kosten, net als het aanmelden voor de conferentie (zie hieronder) en het boeken van de reis naar en het verblijf in Londen. We hebben als Develhub hiervoor wel een mooie kortingsregeling voor de conferentie bezoekers. Deze is niet gekoppeld aan een vroegboek periode en geldt dus de hele inschrijfperiode.
 
Accommodaties met korting
CloserStill (de congresorganisator) heeft via onderstaande boekingssite prijsafspraken met korting gemaakt met de omliggende hotels.
Ben je dus op zoek naar een accommodatie voor een voordelig tarief, klik dan eens op onderstaande link.

https://www.eventexpressuk.com/e/learning-technologies-2024/
 
Aanbieding voor de Belgische en Nederlandse deelnemers:
  • Standard conferentie toegang £ 1.195,- + BTW (oorspronkelijke prijs £ 1.395,- + BTW) 
  • Premium conferentie toegang £ 1.295,- + BTW (oorspronkelijke prijs £ 1.495,- + BTW) 
  • Aan het bezoeken van alleen de beurs zijn geen kosten verbonden
Aanmelden voor de conferentie
  • Discount code Standard pass – JM1195
  • Discount code Premium pass – JM1295
Inschrijven met korting Nederlands - Belgische delegatie
 
Meer informatie
Mocht je nog extra vragen hebben dan kun je delegatieleiders John May (NL), Ger Driessen (NL) of Walter Schroven (BEL) altijd een mail sturen.

John May - john.may@create-learning.nl
Ger Driessen - ger@anewspring.nl
Walter Schroven - walter@vov.be
 

Volgend agendabericht

Meer