Learning Technologies 2023 - Londen

Learning Technologies is een jaarlijkse toonaangevend event voor L&D professionals (ontwikkelaars, consultants en beslissers) die goed zicht willen houden op de technologische ontwikkelingen in het L&D vakgebied. Het event combineert een inhoudelijke L&D conferentie met toonaangevende sprekers uit het vakgebied, met een beursvloer met een groot aantal L&D leveranciers die actief zijn op de Europese markt. Afgelopen jaren kwamen we met een delegatie van ongeveer 60 deelnemers uit Nederland en Belgiƫ naar het event wat door ongeveer 10.000 deelnemers werd bezocht.


 
Delegatie NL-BE
Ook dit jaar reizen we op 2 mei weer met een Nederlands-Belgische delegatie af naar Learning Technologies dat op 3 en 4 mei 2023 in London wordt georganiseerd. We hebben weer een aanbieding (korting op deelname) geregeld voor leden die zich via Develhub of Belgische zustervereniging VOV aanmelden voor de delegatie.
 
Aanbieding voor de Belgische en Nederlandse deelnemers:
  • Standaard conferentie toegang £1195 + BTW (oorspronkelijke prijs £1345 + BTW).
  • Premium conferentie toegang £1345 + BTW (oorspronkelijke prijs £1495 + BTW).
  • Aan het bezoeken van alleen de beurs zijn geen kosten verbonden.
Delegatie activiteiten
Voor deelnemers aan de conferentie en/of de beurs organiseren we een aantal extra momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen delen. Zo starten we op 2 mei in de avond met een welkomst diner om kennis met elkaar te maken. Hierbij krijgen we een persoonlijk welkom en introductie van Donald Taylor (de host van de conferentie). Via een speciale WhatsApp groep kunnen de delegatieleden zowel vooraf als tijdens het event met elkaar in contact blijven en elkaar attenderen op interessante ontwikkelingen.

Op basis van het aantal aanmeldingen stellen we een passend programma op met additionele activiteiten en contactmomenten. Hierover krijgt iedereen die zich heeft aangemeld voor de delegatie nader bericht.
 
Aanmelden delegatie
Je kunt je aanmelden voor de NL-BE delegatie door een mail te sturen naar delegatieleiders John May, Ger Driesen of Tess Van Linden. Hieraan zijn geen additionele kosten verbonden.
 
Kosten
Deelname aan het welkomst diner op 2 mei is voor eigen kosten, net als het inschrijven voor de conferentie en/of beurs, de reis naar/van en het verblijf in Londen. We hebben zoals gezegd weer een mooie korting voor de conferentie bezoekers kunnen regelen.
 
Inschrijven congres
Voor het bestellen van een toegangskaart voor de conferentie kun je de volgende link gebruiken:
Inschrijven beurs
Voor het bestellen van een toegangskaart voor de beurs kun je de volgende link gebruiken:
Informatie
Heb je nog vragen, stuur dan een mail naar delegatieleiders John of Ger of Tess (VOV). Ze staan je graag te woord.

John May - john.may@create-learning.nl
Ger Driessen - ger@anewspring.nl
Tess Van Linden - tess@vov.be
 

Volgend agendabericht

Meer