L&D-HRD Congres Liefde voor leren - Verandering & Emoties - Ede

Mag ik je een knuffel geven? Soms is dat het enige wat je wilt vragen aan een collega. Als hij of zij een persoonlijk en intens verdrietig bericht krijgt tijdens kantooruren. Soms durf je het te vragen. Soms ook niet en is er schaamte of ongemak. Emoties hebben we allemaal en nemen we mee vanuit huis naar ons werk. En andersom.

De wereld is continu in beweging en er verandert veel binnen organisaties. Bij veranderingen komen gevoelens kijken. Angst voor het onbekende. Geluk als er successen gevierd worden. Dat moment dat je samen op de gang staat te juichen. Onvergetelijk.

Dit jaar vieren we de liefde voor leren met elkaar en duiken we in de wonderlijke wereld van emoties. Als we willen leren dan staan emoties op de eerste rij. Die moet je niet weg willen drukken. Ervaar zelf de kracht en het plezier van leren en elkaar ontmoeten tijdens het HRD- en L&D congres Verandering & Emoties op 14 februari 2023.

Live programma

Kijk hier voor meer informatie over het live programma met infomarkt (9.00 - 17.30 uur) en de sprekers.

Online programma

Kijk hier voor meer informatie over het online programma en de keynotes.

Aanmelden met korting voor leden

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting op deelname. Klik hier om je aan te melden voor het HRD- en L&D congres Verandering & Emoties.


Volgend agendabericht

Meer