Jaarcongres HRM in de Zorg 2023 - Den Bosch

Al 17 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst!
De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is het tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw te nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren. Er liggen veel kansen om van de zorgsector dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden. Tijd om te focussen op wat er al goed gaat en onder de loep te nemen waar we mee moeten stoppen. Welke instrumenten heeft HR nu ter beschikking om de zorgsector uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst? Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag.

Inspirerende visies door:
 • Dagvoorzitter
  Bert Roelofs
 • Zorg zoekt breekijzer
  Peter Langenbach
 • Duurzame inzetbaarheid binnen zorg en welzijn? Wat werkt wel, wat werkt niet?
  Prof. dr. Annet de Lange
 • Rebels leiderschap, durf jij het aan?
  Eline de Kok
 • Plenaire dialoog – Modern werkgeverschap in de zorg: een uitdaging voor iedereen 
  Prof. dr Annet de Lange
  Eline de Kok
  Babet Hendriks
  O.l.v. Dagvoorzitter Bert Roelofs
Praktijkcases en workshops door o.a.: GGZ Breburg, PFZW, Coloriet, Vernet Verzuimnetwerk, PGGM&CO, Aafje, SoloPartners, Zorgwerk, Karmac HR-Solutions, ‘s Heeren Loo, Sparkey en Motivation International, Visma | Raet, 365VitaalWerken, The Greenspiration, Dienst Uitvoering Onderwijs, Intrakoop, LaborRedimo, VitalTalent, Effectory, OAZ, Utrechtse Zorg, UWV, Stichting IZZ, VariantZorg, Lüün, KwadrantGroep en WZW.
 
Programma & sprekers
Kijk hier voor meer informatie over het programma en de sprekers.

Download hier de programma flyer.
 
Locatie

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA Den Bosch


Korting voor leden
Als lid van Develhub ontvang je € 50,- korting op deelname. Catering en documentatiemateriaal zijn inbegrepen bij de prijs. Je betaalt slechts € 345,- excl. btw. Bovendien kun je twee collega’s (uit dezelfde organisatie) meenemen, die zich beiden met 50% korting kunnen registreren! Wacht niet te lang, want VOL=VOL!
 
Aanmelden met kortingscode vóór 1 september 2023

Meld je hier aan en vul je gegevens in. Onder 'Kosten' kun je bij de laatste bullet een kortingscode invullen en dan wordt de korting automatisch verrekend. Voor leden van Develhub is de kortingscode KRT50DH.


 

Volgend agendabericht

Meer