Develhub Events

17 september 2020

HUB Zorg & Vrijwilligers Bijeenkomst - ONLINE

HUB Zorg & Vrijwilligers Bijeenkomst - ONLINEOm diverse redenen zijn de HUB's Zorg en Vrijwilligersorganisaties samengevoegd. Soms zal er een overlap zijn en is het thema, of de thema’s, voor beide HUB's interessant. We gaan in elk geval online van start en mogelijke aanpassingen op basis van de feedback van deelnemers doorvoeren.
 

Voor deelnemers aan de HUB Zorg

Ik heb al enkele vragen gekregen.
  • Hoe organiseert een zorgacademie alles?
  • Hoe krijgen zij medewerkers aan het leren terwijl de werkdruk zo hoog is? Hoe gaan zij om met online/microleren, terwijl veel medewerkers geen mobiel hebben, of een privé mobiel niet mogen gebruiken tijdens het werk? Hoe komt het aanbod tot stand? Welke planningssoftware gebruiken zij?

Heb jij dezelfde vragen, of wellicht wel het antwoord en wil je dit delen? Geef je dan op voor de sessie van 9.30 - 10.30 uur.


Voor deelnemers aan de HUB Vrijwilligers

Veel organisaties hebben moeite gemotiveerde vrijwilligers te vinden. Zij besteden hier dan ook veel geld aan in de hoop zo die vrijwilliger te binden en te boeien. Terwijl vrijwilligers tegenwoordig vaak niet meer ‘voor het leven’ zich voor één organisatie inzetten. Wat doe je als organisatie met de ideeën van de vrijwilliger die je binnenhaalt? Vrijwilligers volgen trainingen en andere leeractiviteiten; gebruik je die ervaringen? Mogen ze meedenken binnen ‘hun’ werkzaamheden? Of, willen ze nog wel leren? Ze besteden toch al genoeg tijd als vrijwilliger aan de organisatie? En wat doe je dan? Deze sessie is van 10.30 - 11.30 uur.

Je bent bij beide HUB's van harte welkom om mee te praten. Jij bepaalt wanneer je aansluit en/of uitstapt.
 

Werkwijze

We gaan met elkaar kennis uitwisselen, hoe doe jij het binnen jouw organisatie? Margreet Boeren (bouwer van de Q8 Academy en winnaar van de Academy Award 2013, ervaringsdeskundige, én vrijwilligster bij drie organisaties) zet zich graag in om het leren binnen organisaties op een hoger plan te brengen en jullie zo te helpen. Zij bereidt de bijeenkomsten voor en begeleidt ze ook. Een link naar de zoomsessie en instructies volgen tegen de datum.
 

Doelgroep deelnemers

Develhub heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bijeenkomsten (HUBs) voor leerprofessionals binnen organisaties. Het is een veilige leeromgeving waarbinnen mensen hun ervaringen kunnen delen en ook van elkaars aanpak kunnen leren. Ben je organisatielid van Develhub? Dan is deelname aan deze HUBs/leerbijeenkomsten kosteloos. Nog geen organisatielid? Dan ben je ook van harte welkom om kosteloos de eerste keer deel te nemen én daarna te beoordelen of een organisatielidmaatschap waardevol is voor jou en je organisatie. 

Datum & tijdstip

Op donderdag 17 september 2020 van 9.30 - 11.30 uur via Zoom.
 

Aanmelden

Je kunt je kosteloos aanmelden via onderstaande aanmeldknop. Je ontvangt dan een bevestiging in je mailbox. Uiterlijk een week vóór de online bijeenkomst ontvang je de Zoom-link.

​Aanmelden

Heb je vragen? Neem dan contact op met Margreet Boeren, margreetboeren@upcmail.nl, telefoon 06-40550500.