Develhub Jaarcongres - DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

De inschrijving is gesloten!

#ENNU?

Wat dacht je van een online Jaarcongres?
 
Op donderdag 19 november 2020 organiseren we het allereerste online Jaarcongres van Develhub. Het thema dit jaar is #Ennu?.
 
We hebben een rijk programma met als keynote Chief Ouwe Dibbes Sander de Kramer. Als journalist moest en zou hij naar de ellendigste plek ter wereld: Sierra Leone. Wanneer Sander in 2007 oog in oog staat met de piepjonge kindslaven die in de diamantmijnen van het straatarme land meedogenloos worden uitgebuit, doet hij zichzelf een belofte: hij gaat hen hoogstpersoonlijk redden. Het is een belofte waarvan hij de gevolgen onmogelijk kon overzien. In de tien jaar die volgen maakt hij zijn debuut als internationaal geldsmokkelaar, is hij assistent van de bondscoach van het nationaal elftal van Sierra Leone, wordt hij ceremonieel gekroond tot Chief Ouwe Dibbes, en krijgt hij drie echtgenotes tegelijk aangeboden. Maar belangrijker: hij maakt zijn belofte waar. En meer dan dat: niet alleen de weeskinderen in de diamantmijnen, maar ook talloze andere kansarme Afrikanen kregen dankzij de eigenzinnige Rotterdammer een beter leven.

      

Chief Ouwe Dibbes neemt ons mee in een geestig en aangrijpend verhaal. Hij laat zien hoeveel moois er kan voortkomen uit grenzeloze bevlogenheid, eindeloos optimisme en onuitputtelijke creativiteit.

Wat ook op het programma staat is de kennismaking met de winnaars van de 4 Develhub Awards 2020. En je hebt de keuze uit diverse workshops (in 2 rondes) die door onze partners en leden worden gegeven. Een aantal onderwerpen kunnen we alvast verklappen: 5 Moments of Need, De trends in leren en technologie, De impact van interactieve video op leren, Flexibele Online Training, de visie van Develhub op het vak Learning & Development en de eerste introductie van de reflectietool voor alle professionals in ons vakgebied. 
 
Natuurlijk zijn er voldoende momenten voor online netwerken en we sluiten feestelijk af met een virtuele netwerkborrel. 
 

PROJECTTEAM

Dit jaar organiseren wij het Jaarcongres samen met een 5-tal 2e jaars studenten Eventmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Wij zijn van leren en ontwikkelen en dus bieden wij ook graag de kans aan toekomstige eventmanagers om zich bij ons nog verder te ontwikkelen
 
Mogen wij aan je voorstellen:
Sanne Broekman
Bart Schleidt
Steffie Knaken
Maartje van de Vliert
Jesse Bleij
  
Samen met hen gaan we er op 19 november een onvergetelijke dag van maken!
  

PROGRAMMA

09.30 - 09.35  Virtuele Ontvangst deelnemers in MS TEAMS
09.35 - 09.45 Openingswoord Algemeen Bestuur Develhub
09.45 - 10.45 Opening directeur Dick Krikke en Sanne Broekman en voorstellen van de 4 Develhub Award 2020 winnaars  
10.45 - 11.00 Coffee Break in de virtuele coffeerooms
11.00 - 12.00 Chief Ouwe Dibbes Sander de Kramer                                
12.00 - 13.00 Lunch Break met de mogelijkheid in de virtuele lunchrooms
13.00 - 13.10 Energizer
13.10 - 13.55 Introductie van de systematiek om de betekenisvolle dialoog te bevorderen tot professionele ontwikkeling.
Vanuit de visie van Develhub op de L&D Professional van nu en in de toekomst
13.55 - 14.00 Introductie workshops
14.00 - 14.15 Tea Break in de virtuele tearooms 
14.15 - 15.15 Workshop ronde 1 (download hier het totaaloverzicht*)
15.30 - 16.30  Workshop ronde 2 (download hier het totaaloverzicht*)
16.30 - 17.00 Afsluiting & Virtuele Netwerkborrel

* Let op: dit is het totaaloverzicht, dus kijk goed in welke ronde (1 of 2) de workshop wordt gegeven. Staat er nog geen beschrijving bij een workshop, dan wordt die toegevoegd zodra we het van de workshopgever hebben ontvangen.


VERRASSINGSPAKKET (alle tickets met dit verrassingspakket zijn uitverkocht; kijk hieronder bij Tarieven voor de nieuwe tickets)

Om de deelnemers aan het Jaarcongres het ‘samen gevoel’ te geven, sturen wij van tevoren een pakket (ter waarde van € 70,-). Hier zitten spannende, lekkere en waardevolle verrassingen in die tijdens het Jaarcongres gebruikt gaan worden. Meld je je aan, dan vragen we je, naast het invullen van je gegevens, ook onderstaande keuze te maken. Let erop i.v.m. thuiswerken, dat je bij je aanmelding het adres invult waar het verrassingspakket naar toe gestuurd kan worden.

Als je mocht kiezen, wat zou je dan op dit moment liever doen?
  • Een ijsje eten in het heerlijke ItaliĆ«.
  • Of genieten van een drankje in een prachtig Spaans park.
 
 

 

TARIEVEN LEDEN EN NIET-LEDEN

Je hebt de keuze uit onderstaande tickets. En natuurlijk zijn ook niet-leden van harte welkom; de ticketprijzen zijn voor niet-leden hetzelfde!
 
Ticket light incl. boek van keynote speaker Sander de Kramer en een voucher voor het e-book 100 Online Werkvormen van Laura van den Ouden €   39,00
Ticket los €   29,00
   
DEELNAME

Deelname vindt plaats via MS Teams of Zoom. Leden en niet-leden zijn van harte welkom! Ben je nu al enthousiast, meld je dan gelijk aan via onderstaande groene button.

LET OP: Je kunt je t/m maandag 16 november 12.00 uur aanmelden. Daarna sluiten de kassa's!
 
We kijken ernaar uit om je op 19 november online te ontmoeten!
 

INFORMATIE

Heb je vragen, mail dan naar info@develhub.nl en we staan je graag te woord.

Aanmelden

Volgend agendabericht

Meer