DDD Workshop 7: 5 Moments of Need in relatie tot je eigen organisatie (hybride)

Xprtise heeft in eerdere Develhub University's een introductie workshop verzorgd waarin ingezoomd wordt op de basis gedachte achter de 5 Moments of Need methodologie en waarin concrete voorbeelden uit de praktijk getoond worden. Ben je hierdoor geënthousiasmeerd en wil je weten wat de 5 Moments of Need in relatie tot je eigen organisatie te bieden heeft? Schrijf je dan in voor deze workshop!

In deze workshop behandelen we kort de basis en gaan dan aan de slag om te kijken in hoeverre je eigen organisatie klaar is om leren 'in the flow of work' te implementeren. Daarnaast gaan we kijken waar de kansen binnen je eigen organisatie liggen. Na de workshop heb je handvatten en een goede eerste indruk om te bepalen of en hoe deze innovatieve manier van opleiden bij je organisatie past.

Datum-tijdstip-locatie

Donderdag 29 september 2022 van 11.00 - 12.30 uur in het Atelier.
De workshop wordt live gestreamd, dus online deelname is ook mogelijk.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10.
Het maximum aantal deelnemers voor de live workshop is 15. Online deelname is onbeperkt.
 

Over de trainer

Janine is al vijftien jaar HR- en L&D-professional. Ze heeft innovatieve ontwerpvaardigheden voor het bouwen van programma's die een echte prestatieondersteuning zijn voor werknemers. Janine richt zich op het creëren van innovatieve HR- en L&D-strategieën. Deze strategieën dekken de volledige HR-, leer- en prestatiebehoeften door adaptieve leer- en ondersteuningsoplossingen te creëren, te leveren en te implementeren.

Bij Xprtise is Janine verantwoordelijk voor het leiden van consultancy projecten. Met onze opdrachten proberen we altijd voort te bouwen op het leerecosysteem van een bedrijf - waardoor leren en prestatieverbetering in de workflow mogelijk wordt, vaak door middel van informele leeroplossingen.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknoppen. Wil je live of online deelnemen, kies dan de juiste aanmeldknop.

Ik meld me graag aan voor online deelname


Ik meld me graag aan voor live deelname

Volgend agendabericht

Meer