DDD Workshop 22: Leiderschap: Authenticiteit en congruentie - workshop met paarden (live)

Heb jij een leidinggevende, sturende of adviserende rol binnen jouw organisatie? Dan wil je vast ook dat je teamleden graag voor je werken, omdat je betrouwbaar, inspirerend en geloofwaardig bent. Ofwel een authentiek leider. Voorwaarde om een authentiek leider te zijn, is dat je congruent bent. Dat de buitenkant klopt met de binnenkant.

In de praktijk is er vaak een verschil tussen wat je denkt, voelt en/of zegt (incongruentie). Vaak is dat (nog) een onbewust proces. Wil je je daar wel bewust van worden? Paarden vragen congruentie als je met hen wil samenwerken. Tijdens deze workshop met paarden krijg je dan ook snel inzicht in de authenticiteit en congruentie van jouw leiderschap 


In de workshop staat ervaringsgericht leren met paarden centraal. Het doel is de individuele  deelnemers bewust te laten worden van hun eigen reactie en handelen in verschillende situaties. Tijdens de activiteiten met de paarden leggen de trainers Rolinka van Markus en Saskia Haitsma verbinding met behulp van metaforen naar verschillende aspecten van leiderschap zoals contact maken, omgaan met nieuwe situaties, sturing geven aan de ander, vertrouwen geven en ontvangen, communicatie etc. 
 

Datum-tijdstip-locatie

Vrijdag 30 september 2022 van 12.00 - 13.30 uur in het het park van The Learning Collective.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 6.
Het maximum aantal deelnemers is 10.
 

Over de trainers

Rolinka van Markus: pionier en paardenmens die haar passie voor paarden, communicatieve vaardigheden, open en scherpe geest heeft samengebracht in ROScoaching. Leiderschap, bewustwording, plezier en verbinding zijn belangrijke waarden. In bedrijfsleven en bij de overheid ervaring opgedaan als trainer, consultant en in sturende of coördinerende rollen bij team- en organisatieontwikkelingen. Een gepassioneerde generalist met visie!

Saskia Haitsma: analytisch, doelgericht, humoristisch, betrokken, doortastend en betrouwbaar. Als journalist veel ervaring opgedaan bij de publieke omroep. Inmiddels koppelt ze alle ervaring via haar bedrijf Liberros aan ervarings- en oplossingsgericht coachen met paarden voor de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Saskia werkt samen met Rolinka van Markus. 

Meer informatie over ons vind je op https://www.roscoaching.nl en https://liberros.com.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande link.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer