DDD Workshop 2: Gepersonaliseerd leren in de Learning Suite (live)

Gepersonaliseerd leren. De manier om medewerkers te motiveren om te leren. Maar hoe begin je met gepersonaliseerd leren? Welk leerinstrument zet je in? En hoe zorg je voor succes?

Deze vragen behandelen wij onder andere tijdens onze workshop. Samen met Kim Jooss en Ernst-Jan van Unen leer je in een uur meer over het concept gepersonaliseerd leren en learning experience platform; StreamLXP. Maar, ook duiken we in de Learning Suite: een dynamisch leer-ecosysteem waarin StreamLXP het topje van de ijsberg is.

Tijdens de workshop:

  • Kom je erachter waarom gepersonaliseerd leren zo belangrijk is.
  • Maak je kennis met StreamLXP en de Learning Suite.
  • Delen wij vier stappen om een succes van gepersonaliseerd leren te maken

Datum-tijdstip-locatie

Donderdag 29 september 2022 van 9.00 - 10.00 uur in het Lokaal.

The Learning Collective
Groenekanseweg 85
3737 AC Groenekan


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 10.
Het maximum aantal deelnemers is 15.
 

Over de trainers

Kim Jooss is onderwijskundige met een technische achtergrond en werkzaam als expert Social Learning en consultant bij Next Learning Valley B.V. In deze functie adviseert en begeleidt Kim verschillende organisaties bij het implementeren van onze Learning Suite.

Kim is onder andere betrokken geweest bij het ontwikkelen van de Learning Accelerator; de fase na de implementatie waarbij we organisaties helpen om het lerend vermogen te verhogen om als organisatie flexibel te zijn in deze snel veranderende wereld.

Maak kennis met Kim via https://www.linkedin.com/in/kim-jooss.

Ernst-Jan van Unen dacht op kind als school al: “Kan dit niet anders?” Begonnen als leerkracht in het basisonderwijs, werk ik ondertussen ruim tien jaar als onderwijskundig consultant met de missie: van leren weer een ervaring maken!

Daarom ben ik er voor de organisaties die het daadwerkelijk anders willen aanpakken. Voor de bedrijven die leren – waar het kan – online willen inzetten en – waar het moet – offline kunnen organiseren. Voor de L&D’ers die een LXP willen implementeren waar gebruikers zelf regie op hun ontwikkeling houden. En voor iedereen die beter wil worden in zijn of haar werk.

Maak kennis met Ernst-Jan via  https://www.linkedin.com/in/evanunen/
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer