DDD Workshop 17: Zo houd je het kleurenprofiel en de theorie levend (online)

Werk je met een kleurenprofiel binnen je organisatie of eigen praktijk? Dan is deze workshop iets voor jou. Je krijgt handige tips en inzichten hoe je dit instrument levend houdt bij medewerkers, zodat het een voedingsbodem wordt én blijft voor persoonlijke groei.

De basis van deze workshop wordt gevormd door de praktijkervaringen van onze partners Jumbo supermarkten, de Universiteiten van Utrecht en Koenen en Co. Hun ervaringen hebben we vorig jaar vastgelegd in een whitepaper en vertaal ik tijdens de workshop in een aantal key takeaways waar jij je voordeel mee kunt doen.

Wat zijn hun persoonlijke verhalen en werkvormen die jij zelf kunt gebruiken in je eigen sessies?
 

Datum & tijdstip

Vrijdag 30 september 2022 van 10.00 - 11.00 uur.
Deze workshop is online te volgen en de deelname gegevens ontvang je t.z.t. van de workshopgever zelf. Mis je de gegevens, dan kun je Doritt van der Waerden bereiken via doritt@mymotivationinsights.com.


Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 5.
Het maximum aantal deelnemers is 15.
 

Over de trainers

Mijn naam is Doritt, ik ben eigenaar van My Motivation Insights. Wij meten wat mensen drijft en motiveert en geven dit weer in een kleurenprofiel. In onze training leren we coaches, verandermanagers en HR professionals om te werken met deze tool zodat zij impactvolle sessies realiseren. Dankzij dit inzicht ontstaat er een startpunt voor verandering en groei.

My Motivation Insights is ontwikkeld door Unilever. Zij werkte met een kleureninstrument maar de hoge prijs, het ontbreken van een persoonlijk rapport en een niet gevalideerde vragenlijst waren redenen om een eigen kleurenprofiel te creëren. In 2005 zijn we verzelfstandigd en sindsdien werken we samen met diverse organisaties zoals Ahold en Arcadis en zelfstandig werkende coaches en trainers.
 

Aanmelden

Deelname is gratis voor leden en niet-leden. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop.

Ik meld me graag aan

Volgend agendabericht

Meer