Congres Positieve Psychologie: Tijd - Ede

Positieve psychologie leert ons het belang van het waarderen en bewust beleven van het moment. Door aandacht te schenken aan het huidige moment, kunnen we positieve emoties versterken en genieten van wat er nu is. Tijd doorbrengen met anderen en het cultiveren van positieve relaties verrijkt ons leven. Positieve psychologie benadrukt de kracht van sociale connecties en hoe deze bijdragen aan ons welzijn en geluk. Een ander aspect van tijd is wanneer we volledig opgaan in een activiteit en een staat van flow ervaren. Hoe kunnen we deze toestand bevorderen en daarmee onze perceptie van tijd daarin beïnvloeden. 

Tijdsperceptie kan positief beïnvloed worden door veerkracht.  Veerkrachtige mensen ervaren minder tijdsdruk en kunnen uitdagingen als kansen zien. Onderzoek heeft aangetoond dat veerkrachtige individuen beter in staat zijn om met stress en veranderingen om te gaan. Ook mensen die hun tijd besteden aan activiteiten die in lijn zijn met hun persoonlijke waarden en doelen, een hoger gevoel van welzijn en voldoening ervaren. 

Kortom TIJD kan op vele manieren geïnterpreteerd worden en we bieden u met onze inspirerende keynotes en een groot aantal aansprekende workshops een dag vol inspiratie en handvatten.

Klik hier voor alle informatie over het programma en de sprekers.
 

Deelname met korting

Leden van Develhub krijgen korting en betalen slechts € 245,-. Klik hier om je met korting aan te melden (zie onderaan de pagina).


Volgend agendabericht

Meer