Bootcamp Evalueren met Impact - Utrecht


Praktisch, direct toepasbaar en op wetenschap geïnspireerd!

Levert jouw evaluatievragenlijst maar weinig input voor hoe je de effectiviteit van jouw training kunt verbeteren? Met de juiste vragen op de juiste manier kan het wel!Het evaluatieformulier kort na een training is veruit de meest gebruikte evaluatievorm. Vaak gebruiken we schaalvragen als: ‘Wat vond je van de leervorm?’ en ‘Hoe beoordeel je de trainer?’
Vanuit de wetenschap weten we dat er nauwelijks een verband bestaat tussen hoe deelnemers antwoorden in een evaluatie en wat ze uiteindelijk leren. Moeten we onze deelnemers dan niets meer vragen? Jawel! Het gaat erom wat je ze vraagt. En hoe je dat doet.

Het kan beter! 

Zonder al te veel inspanningen en complexiteit kun je de evaluatie binnen jouw organisatie of training drastisch verbeteren. In een praktische training van een dag werken we toe naar een concrete uitkomst, namelijk een verbeterde set vragen toegespitst op jouw situatie. Direct en praktisch inzetbaar.

Guus van Deelen en Ilona Boomsma leren je tijdens deze dag welke vragen wél iets zeggen over de effectiviteit van een opleiding. Vragen die oproepen tot verbeteracties. Dit door de wetenschap geïnspireerde gedachtegoed is ontwikkeld door Will Thalheimer.
 
Datum & locatie
Donderdag 12 oktober 2023 van 9.30 - 16.30 uur.
Landhuis in Utrecht (concrete locatie volgt).
 
Deelname met korting voor leden
De investering is € 595,- ex btw per persoon. Voor 2 deelnemers uit 1 organisatie zijn de totale kosten € 1.000,- ex btw. Leden van Develhub krijgen 10% korting.
 
Informatie & aanmelden
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
 

Volgend agendabericht

Meer