ATD 21-24 mei 2023 - San Diego (VS)

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer met een goed bemande Lowlands Delegatie (NL-BE) naar de ATD. 's Werelds grootste conferentie op gebied van Talent & Learning Development vindt dit jaar van 21 t/m 24 mei plaats in het San Diego Convention Center in San Diego.
 
Programma

De organisatie van de ATD is volop bezig met het programma en de sprekers. Op de website van de ATD kun je dat volgen. Het programma omvat diverse learning tracks over thema's als Future Readiness, Learning Science, Managing the Learning Function, Instructional Design, Measurement & Evaluation etc..

Keynotes

De keynote speakers zijn bekend:

  • Adam Grant, Organizational Psychologist at Wharton, Bestselling Author of Think Again, and Host of the Podcast WorkLife
  • Priya Parker, Facilitator, Strategic Advisor, Author, Lifelong Curious Learner
  • Leslie Odom jr., Tony & Grammy Award-Winning Artist

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan op de ATD website aan voor updates. (Zie onderaan de pagina het invulformulier 'Sign Up for Updates'). 

Tarieven internationale delegaties
 De kosten van deelname aan de ATD conferentie voor delegatieleden zijn $ 1.450, -. Om je een goed gevoel te geven ­čśŐ: het reguliere tarief zonder delegatie is $ 1.850, -. Leve het delegatietarief! 

Dit tarief geldt tot 7 april 2023 en alleen als je ook lid bent van ATD, voor $ 199,- per jaar. 
[Het is hoe dan ook altijd gunstiger inschrijfgeld te combineren met een ATD-lidmaatschap. Het ATD-lidmaatschap loopt na 1 jaar automatisch af]
 
Over onze delegatie
De ATD Lowlands Delegatie bestaat wisselend uit 30 tot 70 Nederlandse en Belgische professionals uit de branche van leren en ontwikkelen: HR-professionals, ondernemers in leer-oplossingen, advies- en trainingsbureaus, opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen etc. 

Deze door Develhub en VOV ge├»nitieerde delegatiereis heeft tot doel deelnemers te verbinden met een passie voor leren en ontwikkelen om zo bij te dragen aan jouw ontwikkeling en die van bijbehorende organisaties. Zo inspireren we elkaar, en gezamenlijk maken we de wereld daarmee een stukje mooier en slimmer door een ontwikkelingsgerichte levenshouding. Dit doen we onder andere door het organiseren van nevenactiviteiten voor, tijdens en na de ATD conferentie. 

De mate waarin je meer of minder actief deelneemt aan de delegatie-activiteiten, is geheel aan jou om te bepalen. De ervaring leert dat deelnemers over het algemeen het delen van kennis, indrukken en meningen als zeer prettig en nuttig ervaren. Dream, Discover en Develop… een leven lang!

Deelname aan de delegatie kost niets en biedt de volgende prettige voordelen: 
  • KORTING op je toegangsticket voor het congres.
  • Kennisdeling voor, tijdens en na de conferentie met de Belgische en Nederlandse deelnemers.
  • Netwerkmogelijkheden met gelijkgestemde professionals.
  • Borrel, diner en koffiemomenten voor wie wil.
  • Mogelijkheid om altijd even te kunnen 'landen' aan een rustige tafel waar je elke keer een vertrouwd gezicht tegen komt (want ja, je loopt er wel eens verloren rond).
  • Blijvende inspirerende contacten na de conferentie via de LinkedIn- en/of WhatsApp groep.
  • Op 19 april 2023 (onder voorbehoud) een -hybride- Pre-departure-bijeenkomst.
               
Ga je mee naar San Diego en wil je gebruik maken van de vroegboekkorting (tot 7 april 2023)?
Heb je nu al interesse om aan te sluiten bij de ATD Lowlands Delegatie voor het voordelige tarief van $ 1.450, -? Meld je dan aan via onderstaande button.
 
Je ontvangt daarna een bevestiging per mail met onze delegatiecode en een handleiding (incl. screenshots) om je inschrijving via de ATD-website in orde te maken. Je komt dan ook automatisch op de delegatielijst en we voegen je toe aan de zeer actieve en bruisende WhatsApp groep om elkaar te leren kennen, tips uit te wisselen en onderlinge (reis)afspraken te maken.

Aanmelden

Volgend agendabericht

Meer