AI-deas for learning - Utrecht

Update: Er zijn geen tickets meer beschikbaar. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via de website.

Transformeer L&D met AI: ontdek, ontwerp & ontwikkel de toekomst van leren

De opkomst van generatieve algoritmes en AI-tools zoals ChatGPT bieden enorme mogelijkheden voor het L&D-vak. Hoe gebruik je AI om leren te versterken? Samen ontdekken we praktische voordelen, zoals het vertalen van complexe input (SME) naar begrijpelijke taal of het snel en eenvoudig ontwikkelen van leercontent. We kijken naar manieren om AI te integreren in bestaand leerdesign en welke kansen het biedt voor het ontwerpen van gepersonaliseerd leren en werkplekleren. Hierbij maken we gebruik van bestaande leertheorieën en praktijkervaringen.Ook kijken we hoe de toekomst van leren zich ontwikkelt. Hoe houd je overzicht? Hoe blijf je betrouwbaar en behoud je eigenaarschap? En wat heeft jouw organisatie nodig om de volgende stap te maken? Samen met experts, leertheorie en praktijkervaring verkennen we de (on)mogelijkheden van AI-tools voor jouw organisatie.

Aan de slag

Neem je laptop mee om samen aan de slag te gaan en ontdek hoe je de volgende stap kunt zetten in de wereld van Learning met AI. Op basis van leertheorie en praktijkervaring gaan we aan de slag met:


》ChatGPT & Prompt Engineering
》Smart Content Creation
》AI-Powered Performance support
》Upskilling & Reskilling
 
Programma
Net als alle AI-ontwikkelingen is ook het programma continue in ontwikkeling en wordt dit steeds geupdated naar de actualiteit, dus houd de website in de gaten: NextLearning.nl/AI. Daar vind je alle recente informatie over het programma en de sprekers.
 
Korting voor leden

Ben jij er 31 oktober ook bij? Meld je snel aan en ontvang als lid van Develhub € 100,- korting!

Omdat we actief aan de slag gaan, hebben we deze dag maximaal 150 plaatsen beschikbaar. Leden van Develhub ontvangen een exclusieve korting van € 100,- en betalen geen € 599,- maar € 499,- excl. btw per persoon.
 
Aanmelden
Update: Er zijn geen tickets meer beschikbaar. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst via de website.

Volgend agendabericht

Meer