4-daagse Training Train de Trainer - Mallorca

Develhub partner Laura van den Ouden (Expert Trainers) heeft een uniek aanbod voor iedereen die zijn/haar trainerskills wil verbeteren.


 
Train de Trainer
Van maandag 6 t/m donderdag 9 maart 2023 geeft ze een Train de Trainer training op haar catamaran in de haven van Palma de Mallorca! Dit is je kans om even helemaal weg van je dagelijkse rolpatronen en to do lijstjes te zijn en je te concentreren op het verbeteren van je trainersvak, onder persoonlijke begeleiding en coaching van de Trainer van het Jaar 2020!
 
Programma
Bekijk hier het interessante programma van de 4-daagse Train de Trainer en reviews van eerdere deelnemers aan een training op de catamaran.
 
Datum & locatie
Maandag 6 t/m donderdag 9 maart 2023 van 9.30 - 17.00 uur.

Laura en haar partner Gilles Leidelmeijer varen sinds 1 mei 2021 de wereld rond. In maart 2023 ligt de catamaran De Horizon in de haven van Palma de Mallorca. 


 
Deelname met korting voor leden
Er is plaats voor maximaal 8 personen. Exclusief voor leden van Develhub geldt er een mooie korting. Leden betalen slechts € 1.782,- excl. btw. Dat is inclusief een boekenpakket ter waarde van € 100,- met 3 boeken die tijdens de training gebruikt worden (Het Geheim van de Trainer, 100 Online werkvormenboek en Werkvormenboek). De lunch, koffie, thee, water, frisdrank en kleine versnaperingen zijn tevens inbegrepen.
 
Aanmelden
Klik hier om je als lid aan te melden met 10% korting. Let op: vul onderaan in het Opmerkingsveld 'Develhub lid' in, zodat de korting wordt berekend.
 

Volgend agendabericht

Meer