L&D Podcast

 
 

Welkom bij de L&D podcast. Een podcast over leren, ontwikkelen, trainen, coachen en alles wat bij ons vakgebied hoort. Host Marrit de Vries (Learning & Development specialist en journalist/nieuwslezer) praat maandelijks met gasten uit het vakgebied.

We wensen je veel luister- en leerplezier!

 

Aflevering 1 Teamwork

In deze eerste aflevering zijn Nina te Riele (Learning & Development Consultant bij TriamFloat) en Lisa van Gils (Manager Learning & Development bij Teleperformance Benelux) de gesprekspartners. Zij praten met Marrit over het thema Teamwork. Je kunt hier de podcast beluisteren.


Aflevering 2 Consultants

Marrit gaat deze keer in gesprek met Vera Kuipers (Consultant Learning, Talent & Leadership Development bij Ahold DelHaize) en Rowan van 't Hoogt (Managing Consultant bij VDS) over het thema Consultants: samenwerken met interne en externe stakeholders. Beluister de podcast hier.


Aflevering 3 Teamleren

De 3e podcast gaat over teamleren. Marrit praat met organisatie-ecoloog Johannes Regelink en Annemiek van Poppel, expert in teamleren, om erachter te komen wat zelflerende teams dan zijn en vooral hoe je dat faciliteert. Klik hier om de podcast te beluisteren.


 

Aflevering 4 Talentontwikkeling en de digitale mogelijkheden

De 4e podcast gaat over Talentontwikkeling en Digitale mogelijkheden. Marrit gaat hierover in gesprek met Ger Driesen, Learning Innovation Leader bij aNewSpring, en Vincent Roders, marketing consultant en strateeg. Klik hier om de podcast te beluisteren.