Hoe is het nu met...

 
 
 
 

In samenwerking met Marrit de Vries (Learning & Development specialist en journalist/nieuwslezer) zijn we een nieuwe podcast serie gestart! In de reeks Hoe is het nu met... praat Develhub je bij over het veranderende werkveld tijdens de coronacrisis. 

Aflevering 4 Sjia Cornelissen


Na 3 mooie 'Hoe is het nu met' podcasts sluiten we af met Sjia Cornelissen die met host Marrit de Vries praat over werken en leren in de coronatijd. Benieuwd waarom zij gaat starten bij een nieuwe werkgever? Of wil je meer weten over reflecteren als groei-tool? Pak dan even 10 minuten pauze en luister naar het verhaal van Sjia. Beluister de podcast hier.


Aflevering 3 Rolf-Jan GoosenRolf-Jan Goosen, algemeen directeur van Bloomville neemt je mee in het leiden van een bedrijf in de corona crisis. Hoe zorg je voor teamspirit op afstand? Wat doe je als de klussen minder worden? En vooral: hoe haal je inspiratie en succes uit de coronatijd? Je kunt hier de podcast beluisteren.
 

Aflevering 2 Jeanne BakkerHeb je 10 minuten pauze? Behoefte aan inspiratie, herkenning of gewoon een mooi verhaal? Luister dan nu naar de 2e 'Hoe is het nu met..' podcast. Jeanne Bakker (van Brain Bakery) vertelt vol humor en openheid hoe de afgelopen maanden voor haar zijn geweest. Welke kansen en uitdagingen biedt deze tijd en waarom is een openhaard zo belangrijk? Ontdek het en luister mee.
 

Aflevering 1 Dirk van DijkLaat je in de 1e aflevering inspireren door de woorden van Dirk van Dijk. Hoe en waar werkt hij? Wat kan er wel en niet digitaal en waarom is hij juist nu van baan gewisseld? Kortom: even spieken in het werkveld. Je kunt hier de podcast beluisteren.