HUB Regio Leiden

 
 
 

De werkgroep Leiden bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Ooit opgericht als werkgroep van commerciële trainers is de groep nu een mix van adviseurs, managers, coaches en trainers, werkzaam binnen één organisatie of met verschillende opdrachtgevers. De ontwikkeling van mensen en organisaties (HRD) is het verbindende thema.
 
De werkgroepleden zijn steeds op zoek naar nieuwe inzichten en willen leren van elkaars ervaringen, kennis en kunde. Gezelligheid en humor worden gecombineerd met serieus leren en kritische vragen. Sommige werkgroepleden zijn al jarenlang lid, anderen veel korter. De groep bestaat uit 12 leden.
 
Er is ongeveer acht keer per jaar een werkgroepavond, meestal bij één van de leden thuis. Iedere avond bereiden één of twee van de werkgroepleden een onderwerp voor of we nodigen een gast uit. In september stellen we met elkaar het jaarprogramma op. We gaan hierbij uit van onze eigen vragen en ideeën. Tijdens de avond bespreken we een theorie, een thema, of een methodiek. We oefenen hier ook mee om daarmee te ontdekken hoe we deze het beste in praktijk kunnen brengen. Ook is er aandacht voor een intervisiemoment.
 

De onderwerpen die zoal aan bod komen:

  • Leren in een wendbare organisatie
  • Ontdek je sterke kanten
  • Deep Democracy
  • Groepsdruk
  • De kracht van kwetsbaarheid
  • Lencioni, de vijf frustraties van teamwork

 
De kracht van deze werkgroep is dat iedereen haar/zijn eigen persoonlijkheid en expertise inbrengt bij de bijeenkomsten. In een goede sfeer kunnen we werken aan onze vakinhoudelijke groei. We inspireren en motiveren elkaar en dagen elkaar op een fijne manier uit. 


Data

Woensdag 2 juni 2021 (20.00 - 22.00 uur; indien online dan tot 21.00 uur)
Donderdag 8 juli 2021 (20.00 - 22.00 uur; indien online dan tot 21.00 uur)


Interesse?

Woon je in de omgeving van Leiden en heb je interesse om een keer een werkgroepbijeenkomst bij te wonen? Of wil je graag eens jouw expertise delen met collega’s van de werkgroep? Neem dan contact op met Ingrid Bannink – van Doorn via ingrid@banninkcoaching.nl  of 06-50921371. Je bent van harte welkom!