Werkgroep MOOC

 
Dit is een tijdelijke werkgroep en heeft als doelstelling een MOOC (Massive Online Open Course) te ontwikkelen voor, door en met HRD Professionals op het thema Talent Ontwikkeling.
 
MOOC's worden steeds bekender. Door online aan te sluiten wanneer je maar wilt, biedt deze flexibele manier van leren een uitgelezen kans om jezelf verder te professionaliseren. Door middel van tekst, video's, assessments en groepsopdrachten wordt een verbinding gecreëerd tussen de deelnemers.

MOOC draait om kennisuitwisseling, zowel tussen deelnemers onderling als experts die input zullen leveren. Waarin wij ons willen onderscheiden van 'traditionele' MOOC's is de toevoeging van virtuele klassen en een afsluitend symposium. Dit biedt een uitstekende kans om actief kennis in te brengen, toe te passen en die ervaring weer in te brengen.
 
De werkgroep heeft een diversiteit aan talenten die elkaar versterken en ook eigen leermomenten creëren.
 

Deelname

Doe jij mee? We zijn altijd op zoek naar jouw talent. Voor een klantenpanel of als sponsor of in welke vorm dan ook. Neem gerust eens contact met ons op via info@develhub.nl als je vragen of opmerkingen hebt.

Je helpt ons nu al enorm als jij deze 15 vragen (klik hier om naar de survey te gaan) voor ons beantwoordt. Jij bent namelijk onze doelgroep!
 

Deelnemers Werkgroep

Corline van Reenen, Dick Krikke, Ernst Jan Reitsma, Evert Pruis, Francoise Weidenhoff, Hank Conijn, Jeroen Oude Egbrink, Jordy de Boer, Madeleine Koudstaal en Robert Verscheijen.