HUB Clubhouse

 

Ontmoet Develhub elke vrijdag op Clubhouse

Sinds Clubhouse vorig jaar werd opgericht is het daar steeds drukker geworden. Daarom mag Develhub daar natuurlijk ook niet ontbreken. Je vindt ons er elke vrijdag tijdens de lunch van 12.30 tot 13.30 uur.

Wat kun je verwachten?

Ons startthema is #durftevragen en is bedoeld om iedereen die onze room bezoekt verder te helpen in het realiseren van dromen in ons vakgebied. Met kennis, contacten en theorie. Alles wat je moet doen is je vraag stellen en wij zorgen ervoor dat je niet teleurgesteld 'naar huis gaat'. Je krijgt op een snelle en praktische manier antwoord op van alles en nog wat.

Natuurlijk is de room zeker ook bedoeld om je netwerk te vergroten. Hoe leuk als we elkaar op een vast moment kunnen ontmoeten en zo onze banden kunnen versterken. Dus kom naar onze room en ontdek hoe je slim kunt samenwerken met mensen binnen en buiten je netwerk.

Zelf een room hosten?

Heb je zelf een leuk onderwerp voor de vrijdagmiddag lunchsessie? Dan ben je meer dan welkom. Zolang het maar inhoudelijk interessant is voor een brede groep mensen. We willen onszelf met Clubhouse echt op de kaart zetten en hopen veel mensen te enthousiasmeren om lid te worden van Develhub.

Contact

Wil je ook graag een #durftevragen sessie organiseren over learning & development? Of over iets anders? Neem dan gerust contact op met:

Heb je nog geen uitnodiging? Laat het ons weten, dan regelen we er een voor je!