De 2 nominatielijnen voor de Develhub Awards 2022 zijn gesloten!
 

Je kon stemmen t/m 4 december 2022 en we hebben enorm veel nominaties ontvangen voor de 4 categorie├źn: 

  • Develhub L&D Talent Award
  • Develhub L&D Professional Award
  • Develhub Leerorganisatie Award
  • Develhub L&D Thought Leader Award

De jury buigt zich nu over alle inzendingen om op basis van de motivaties tot een shortlist per categorie te komen. De shortlist-genomineerden worden door ons geïnformeerd en ontvangen een VIP-uitnodiging voor de feestelijke gala-avond op 14 december 2022.
 

 

Jury

We stellen de juryleden even aan je voor. 

Ilona Boomsma Puck Onnekes
Sandra Duijndam Laura van den Ouden
Lisette de Groot Jackelien Veldstra

 

Uitreiking Develhub Awards 2022 14 december 2022

Tijdens de feestelijke gala-avond op woensdag 14 december 2022 presenteren we de shortlist-genomineerden en wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de vier Develhub Awards 2022 in de categorie: L&D Professional, L&D Talent, L&D Leerorganisatie en L&D Thought Leader.

Iedereen is welkom, dus jij kunt er ook bij zijn! Er zijn 150 plekken beschikbaar en de ticketverkoop gaat hard, dus wacht niet te lang want VOL=VOL!

Klik hier voor meer informatie over deze feestelijke avond en om je ticket(s) te kopen!


Tot slot

Leren en Ontwikkelen gaat ook over (samen) succes vieren en dat willen we bereiken met deze mooie Develhub Awards traditie. Wij vertrouwen erop dat ons netwerk veel nominaties gaat insturen, want er gebeuren veel goede en impactvolle L&D-dingen in Nederland. Soms groots, soms klein, soms innovatief, soms met toeval en altijd met en door passievolle L&D Professionals! En die willen we samen met jou spotten en waarderen.