Liefde voor leren: Identiteit - Ede

Welkom bij alweer de 4e editie van het L&D- en HRD-congres Liefde voor Leren. Dit jaar staat "Identiteit" centraal. Steeds vaker valt het woord identiteit in de wereld van L&D als het gaat om een leven lang ontwikkelen. Immers als jouw identiteit past bij jouw beroep en je ook nog vanuit een professionele standaard werkt, werkt het uiteindelijk voor iedereen beter. Dat betekent ook dat je moet weten wie je bent, wat je talent is en waar jouw kwaliteiten liggen. Als HRD- en L&D professional help je mensen op weg om de eigen professionele identiteit te vinden zodat ze een bijdrage blijven leveren en zelf ook gelukkigere mensen worden. Dat is waar het in dit speciale congres op de dag van de liefde over gaat.

Met Manon Ruijters, Marielle Ollivieira en Luk De Wulf beloven we een imponerende reis door de complexe wereld van identiteit en ontwikkeling. Jan Bransen sluit af met zijn keynote “Ik ben mezelf niet” en vraagt zich af wanneer je wél jezelf bent? Morgen? Overmorgen? Nooit?

De keynotes en verdiepende workshops geven je inzichten, reflectie en vernieuwende perspectieven die ons leert hoe identiteit ons vormgeeft en verrijkt.

Programma

Kijk hier voor meer informatie over het programma op woensdag 14 februari 2024 (9.30 - 17.30 uur, ontvangst vanaf 8.45 uur) en de sprekers. 
Locatie
Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede
 
Aanmelden met korting voor leden

Leden van Develhub krijgen € 30,- korting op deelname. Klik hier om je met korting aan te melden.


Volgend agendabericht

Meer