Wisdom of the Crowd - learnings 8

13 mei 2020 jolanda.vant.erve@develhub.nl
Er komt weer wat meer ruimte. Regels worden wat versoepeld. Een groot aantal Nederlanders heeft genoten van ontspanning in de meivakantie. En business as usual (voor zover daar nog sprake van is) is weer gestart. Er komt weer ruimte om na te denken over je eigen ontwikkeling, van organisaties en zelfs van hele sectoren en Nederland als geheel. We horen graag waar je mee bezig bent zodat we ook met jouw input op de actualiteit kunnen inspringen.

Wisdom of the Crowd sessie LinkedIn en de kracht van Social Selling

Maandag 11 mei van 08.30-09.30 uur is er natuurlijk weer een Wisdom of The Crowd (de #24e).
Deze week starten we met het thema: ‘LinkedIn? De kracht van social selling!'
 
Hoe gebruik jij je LinkedIn in deze periode van online?
Germain Henriquez van WeMessage neemt ons mee vanuit zijn expertise en ervaringen.
 
Social Selling gaat over het benutten van jouw social media-netwerk, zichtbaar zijn, de juiste prospects vinden en hier een vertrouwde relatie mee op te bouwen om uiteindelijk jouw doelstellingen te behalen.
 
Doe je mee met deze workout? Je bent van harte welkom. Via deze Zoom link kun je mee doen.

Tip #06 Oefen, oefen, oefen!

Zorg er vooral voor dat je veel gaat oefenen. Eerst alleen, dan samen met je co-trainer en vervolgens met een aantal proefdeelnemers. Je leert je programma kennen maar ook de software. Eventueel kun je je script aanpassen zodat het goed past bij jou en jouw taalgebruik. Ook de afstemming met de co-trainer is cruciaal (wie doet wat en wanneer) zodat dit tijdens de sessies zelf probleemloos verloopt.
 
Wil je meer weten over de rol van de co-trainer en de trainersvaardigheden die zorgen voor een optimale leerervaring? atSync biedt een training voor iedereen die het meest uit zijn Zoom, MS Teams, Adobe of Vitero sessies wil halen.
 
De Perfecte Online Training: Leer nu hoe! Meer informatie, workshops en trainingen over hoe jij Online kunt werken/trainen/coachen, zie: http://www.atsync.nl.


Gisterochtend, 7 mei, zijn er 10 mensen het #TestLab in gegaan om met elkaar te leren en te ervaren wat Deep Democracy is. En hoe dat werkt online? In 2 uur heeft deze groep heel veel geleerd.
 
De initiatiefnemer Carolien Coerts heeft er een opbrengst-post geplaatst op LinkedIn op de learnings ook te delen in het netwerk. Dus hierbij de link naar het bericht…

Wil je meer weten? Zet dit dan in het commentaar op LinkedIn.


COVID-19 Protocol

 

We hoeven natuurlijk niets te vertellen over de persconferentie van afgelopen woensdag en wat er allemaal weer langs mag. Dat weten jullie al lang.

Wat we wel kunnen delen is dat wij samen met de NRTO en een paar initiatiefnemers uit het netwerk van Develhub een protocol voor onze branche aan het uitwerken zijn. Het protocol is gericht op klassikale bijeenkomsten #HOEDAN?

Dinsdag 12 mei heeft Dick Krikke een meeting over dit protocol en wellicht kunnen we dan volgende week alweer wat meer vertellen. Wordt vervolgd!


Na het eerste succes van #Testlab 1 met experimenteren met actieve werkvormen, gaat Harry Muller a.s. dinsdag wederom aan de slag.
 
Van 10.00-12.00 uur gaat Harry in het #Testlab met een groep mensen experimenteren met interactieve werkvormen, maar dan online. Ook jij kunt daar jouw goede actieve werkvorm, maar dan online, uitproberen bij peers. Hoe waardevol is dat?
 
Er zijn nog maar 2 virtuele stoelen beschikbaar en dan zit de sessie vol.
Wil jij er last-minute bij zijn? Mail dan Dick.Krikke@develhub.nl en reserveer 1 van de 2 laatste plekken.


Youtube-kanaal van Develhub

 

Via deze link kun je samenvattingen terug zien van eerdere Wisdom of The Crowd-sessies, zoals als Mural, Transfer en de Wereld van Verschil. 


Geen reacties

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond