Totara 10: wat zijn de nieuwe ontwikkelingen?

14 november 2017 robina@atrivision.com
Totara 10 is uitgebracht en biedt vele nieuwe mogelijkheden die organisaties helpen om hun kennis en leermiddelen digitaal ter beschikking te stellen aan de deelnemers. Sommige mogelijkheden zijn duidelijk zichtbaar, anderen helpen achter de schermen om alles beter en eenvoudiger in kaart te brengen. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen? Dat vertellen we u graag.


 
Mogelijkheid tot 360 graden feedback
Gebruikers kunnen nu hun eigen evaluatie op het 360 graden feedback gesprek toevoegen in het leermanagement systeem. Hiermee wordt de cirkel rond gemaakt en is alles inzichtelijk, voor zowel de organisatie als de medewerker.

Zelf samengestelde navigatieblokken
Organisaties kunnen hun gewenste navigatie samenstellen aan de hand van eigen afbeeldingen. Hierdoor is de herkenning nog groter en kunnen deelnemers eenvoudig navigeren binnen het systeem.

Digitale rondleiding
Als deelnemers het systeem nog moeten leren kennen, is de digitale rondleiding ideaal. De deelnemers kunnen op elk moment een digitale rondleiding krijgen, waarin uitgelegd wordt hoe het systeem werkt. Ook nieuwe ontwikkelingen worden op deze manier eenvoudig uitgelegd.

Directe toegang voor gebruikers
Wanneer gebruikers toegevoegd worden, krijgen ze een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee hebben gebruikers meteen toegang tot de voor hen geselecteerde trainingen, programma’s en certificaten.

Monitor eenvoudig de voortgang
Bij elke activiteit zijn balken te zien die de voortgang weergeven. Heeft de deelnemer bijvoorbeeld een cursus afgerond? Dan staat de balk op 100%. Moet de deelnemer nog één module voltooien? Dan geeft de balk 80% aan. Dit maakt het heel inzichtelijk hoe ver de deelnemer is om de doelstellingen te behalen.

Wijzigingen in cursus doorvoeren
Zijn er wijzigingen in de cursus? Of is er aanvullende informatie nodig? Dan is dit eenvoudig aan te passen en toe te voegen in het systeem.

Gegevens terughalen
Heeft de deelnemer per ongeluk gegevens verwijderd? Geen paniek. In de prullenbak is alles terug te vinden én terug te zetten, zodat niets meteen verloren gaat.

Meer weten? Wilt u meer weten over Totara 10? Neem gerust eens contact met ons op.
 

Geen reacties

Plaats een reactie

Naam verplicht
Email verplicht, wordt nooit getoond